Nayteikkuna

Palmer Pocket Amp Acoustic – akustisen kitaran kaveriksi

Palmer on laajentanut Pocket Amp -mallistoaan, josta löytyy nyt boksi sähkökitaran ja basson ohella myös akustiselle kitaralle.

Ulkoisesti Palmer Pocket Amp Acoustic näyttää samanlaiselta kuin sarjan muutkin mallit.
Etuaste on pakattu valettuun alumiinikoteloon, ja siinä on yksi instrumenttiliitäntä: 6,3 millimetrin jakki (1 megaohmin impedanssilla), jossa on myös -12 desibelin vaimennuspainike kuumia signaaleja varten.
Lisäksi Palmer Pocket Amp Acoustic tarjoaa pienemmän aux-tulon musiikkisoittimia varten, kuulokelähdön sekä toisen 6,3 millimetrin Thru-liitännän, johon signaali kiertää instrumenttitulon kautta säilyen kuitenkin värittymättömänä.

Kaikki säätimet löytyvät laitteen pääpaneelista. Palmer Pocket Amp Acoustic on varustettu kolmialueisella, puoliparametrisella ekvalisaattorilla (bass , mid , mid frequency, highs).
Tasosäätöä varten on gain- ja volume-säätimet, joista jälkimmäisellä säädetään laitteen yleisvoimakkuus.
Blend-säätö puolestaan mahdollistaa kuivan ja prosessoidun signaalin sekoittamisen sopivassa suhteessa.
Lisäksi tarjotaan notch-säädin, jolla voi taltuttaa matalaa kiertoa 20 hertsistä 400 hertsiin, keskitaajuuden ollessa 90 hertsin kohdalla.

Palmer Pocket Amp Acoustic mahdollistaa laitteen ”optimoinnin” erilaisille soittimille ja mikrofonityypeille kolmiasentoisella Mode-liukukytkimellä.
Magn on valmistajan mukaan tarkoitettu magneettimikrofonilla varustetuille akustisille tai puoliakustisille soittimille, A.G. pietsomikrofoneilla (jne.) varustetuille akustisille soittimille ja A.B. puolestaan akustisille tai kontrabassoille.
Lisäksi voidaan valita haluttu soundityyppi Style-valitsimella (Modern: kirkas ja ilmava; Vintage: lämmin ja pyöreä; Flat: värittymätön).

Palmer Pocket Amp Acoustic mahdollistaa signaalin lähettämisen DI-lähtöön joko prosessoituna tai ennen prosessointia (pre/post).
Laitteessa on yksi jalkakytkin, joka voidaan asettaa valitsimella hoitamaan joko mute- tai bybass-toimintoa.

Palmer Pocket Amp Acousticin on lisäksi varustettu DI XLR-lähdöllä ja siihen liittyvällä maaton erotuskytkimellä, plugilähdöllä vahvistimia varten sekä inserttipisteellä, johon voidaan kytkeä erillinen efektilaite.
Tarjontaan kuuluu lisäksi normal/inverted-valitsin napaisuuden kääntöä varten, jolla voi myös siivota alakerran huminoita.

Lisätiedot: Uraltone

 

08.07.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy