Peavey Vypyr V.I.P. – käy myös bassolle!

|
Image

Peaveyn mukaan Vypyr V.I.P. mullistaa mallintavien vahvistimien maailman, sillä kyseessä on ensimmäinen Variable Instrument Performance -tekniikkaa käyttävä vahvistin, jossa on erikseen mallinnettu kitaralle ja akustiselle kitaralle tarkoitettujen vahvistinten lisäksi myös bassovahvistimia, efektejä ja instrumentteja.

 

Image


Peavey Vypyr V.I.P. pitää sisällään peräti 36 mallinnettua sähkökitaravahvistinta, kuusi akustisen kitaran vahvistinta sekä kuusi bassovahvistinta. Lisäksi mukana on tusinan verran erilaisia mallinnettuja efektipedaaleita sekä delay-, reverb- ja wah-efektit päälle. Samanaikaisesti voi käyttää viittä eri efektiä.
Kaiken kukkuraksi vahvistin osaa myös jäljitellä eri instrumentteja ja mukana ovat mm. akustisen 6- ja 12-kielisen kitaran mallinnokset, sitar, seitsenkielinen kitara, baritonikitara, resonaattorikitara, sähköviulu(!) sekä useita bassokitaran mallinnoksia, joten alkuperäisen soittimensa voi vaihtaa virtuaalisesti toiseen tuosta vain.

 

Image

Vypyr V.I.P:n digitaalipuolesta huolehtii 32-bittinen SHARC-prosesori ja vahvistimessa käytetään patentoitua analogista Transtube-tekniikkaa putkivahvistimen käyttäytymisen jäljittelemiseksi.

Kuvan Vypyr VIP-3 -kombon nimellisteho on 100 wattia ja tehoa voi pudottaa portaattomasti aina yhteen wattiin asti.
Kaiutinvarustuksena on yksi 12-tuumainen Custom-elementti.

Kromaattinen viritin on aina käytössä, ja Sanpera I ja ti Sanpera II -pedaalilla voi hyödyntää myös vahvistimen sisäistä loopperia.

Samalla tiedotetaan, että Peaveyn vahvistinten edustus Suomessa on hiljattain siirtynyt Audico oy:n vastuulle. Aiemmin yritys on jo huolehtinut Peaveyn asennuskäyttöön suunniteltujen Architectural Acoustics -äänentoistolaitteiden maahantuonnista.

Lisätiedot: Audico