Perri’s lanseeraa uusia kuoseja kitarahihnoihin

Image

Kanadalainen Perri’s Leathers Limited lisäsi mallistoonsa neljä uutta teemaa, joista löytyy niin tuiman jyrkkää kuin lempeän hupsuakin kuviointia.

 

Image


Perri’s Black & White sisältää kahdeksan jyrkästi mustavalkoiseen estetiikkaan nojaavaa hihnaa, jotka on koristeltu kitara-aihein, nuottikuvioin ja ruusukkein. Näiden teemojen vastapainoksi löytyy myös skorpioneja sekä pääkalloja.

 

Image

Täysin vastakkaista tunnelmaa huokuu puolestaan Hippy-kokoelma, jonka seitsemän erilaista hihnaa palauttavat mieleen suuren rakkauden kesän 1967. Somistuspuoli tarjoaa hymynaaman – tuon kaikkien nykyhymiöiden äidin – lisäksi myös psykedeelisiä hahmotelmia, kukkaisvoimaa, kitaroita ja niin pois päin.

 

Image

  
Meikäläisittäin ehkä hieman erikoisempi Praise-teema keskittyy sitten niin kristilliseen ylistyshenkisyyteen kuin sen vaihtoehtoina suosittuihin myyttishenkisiin sfääreihin.

 

Image

Neljäs uutuus on Skull-mallisto, joka nimensä mukaisesti esittelee pääkalloja erilaisin variaatioin.

Kaikki uutuushihnat ovat materiaaliltaan kestävää polyesteriä ja niiden pituutta voi säätää 39 – 59 tuuman haarukassa. Leveydeltään remmit ovat täydet kaksi tuumaa.
Kitaran tappeihin pujotettavat päät ovat ehtaa nahkaa, ja Perri’s kertoo niiden sopivan useimpien kitara- tai bassomallien hihnatappeihin.
 
Lisätiedot: Soitin Laine