POD HD Pro X on enemmän

Image
Image

Kitaravahvistinmallinnuksen edelläkävijä Line6 pakkasi kahden räkkiyksikön raameihin yli 100 erilaista virtuaalipedaalia ja muuta efektiä. Jotta niistä saisi kaiken irti, on laitteessa kaksi itsenäistä rinnakkaista signaalipolkua, johon herkkuja voi asetella mieleiseensä järjestykseen. Ja herkkuihin luetaan siinä vaiheessa myös 30 virtuaalivahvistinta eri kaappivaihtoehtoineen, mallinnokset erilaisista äänitysmikrofoneista ja niiden sijoituksesta, prosessoinneista jne. Mikäli laitteen omat tarjoomukset eivät riitä, voi omat luottolaitteensa kytkeä mukaan ulkoiseen efektisilmukkaan.

Toimivaan keikkasettiin tarvitaan esimerkiksi FBV Shortboard Mk II -ohjainpedaali muistien selaamiseen, päälle/pois-kytkentöihin ja parametrien säätämiseen lennossa, sekä vahvistin kaiuttimineen. Koska soundi luodaan joka tapauksessa täysin mallinnettuna, ei perinteinen kitaravahvistin ole välttämätön vaan riittävän laadukas aktiivikaiutin voi olla juuri oiva vaihtoehto monitorointiin.
POD HD Pro X toimii minkä tahansa sähkökitaran kanssa, mutta erityisen saumattomasti se liittoutuu James Tyler Variax -kitaroiden kanssa, nillä kun voi soiton lisäksi myös ohjata räkkilaitteen toimintaa.
Studiossa POD HD Pro X:lle luvataan mutkatonta liittoa minkä tahansa äänitysohjelman tai -laitteiston kanssa.

Lisätiedot: Into-Luthman