Positive Grid Spark Mini – kannettava pikkuvahvistin

Positive Gridin tuorein lisäys suosittuun Spark-sarjaan on kompakti akkukäyttöinen kitaravahvistin/Bluetooth-kaiutin, joka soveltuu sekä sähkökitaralle, bassolle että akustiselle kitaralle. Spark Miniä on saatavilla mustana ja helmiäisvalkoisena, ja sen ulkoasua voidaan personoida vaihdettavalla eturitilällä.

 

10-wattinen minivahvistin on varustettu ladattavalla litiumakulla ja latausaika on pisimmillään kolme tuntia. Täyteen ladatulla akulla käyttöaikaa lupaillaan puolestaan kahdeksan tunnin edestä.
Vahvistimessa on kaksi halkaisijaltaan kaksituumaista kaiutinelementtiä sekä
alaspäin suunnattu passiivisäteilijä, joka vahvistaa alataajuuksia.

Preset-valitsin sekä kitara- ja musiikkikanavan äänenvoimakkuussädöt on sijoitettu laitteen päälle.


Takapaneelista löytyvät puolestaan virtapainike, liitännät kitaralle sekä aux-äänilähteelle, valittavissa oleva kuuloke/linjalähtö, sekä Pair/viritinpainike Blutetooth käyttöä varten.

Spark Mini on ladattu Spark 40:stä tutuilla ominaisuuksilla.
Jammailua tukee soittajan toimia seuraava Smart Jam Live -tila.
Auto Chords puolestaan analysoi ja näyttää minkä tahansa kappaleen soinnut. Käyttäjällä on myös mahdollisuus loopata osuuksia ja hidastaa niiden tempoa erityisen kinkkisiä kohtia opetellessaan.

Video Capture Spark -sovelluksen avulla voidaan taltioida videoita sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. EQ Scenarios sisältää puolestaan sävynsäätöasetuksia niin soittamiseen kuin kuunteluunkin.
Spark Mini sisältää valmiiksi liudan presettejä, mutta Positive Gridin ToneCloud-yhteisöstä on mahdollista hankkia vielä jopa 10 000 lisäpresettiä.
Laitteessa on 33 vahvistinmallinnusta ja 43 efektiä, mukaan lukien kohinaportti, kompressori, särö, eq, modulaatiot ja kaiku/viive.

Spark Mini toimii myös audio interfacena, joka voidaan yhdistää tietokoneeseen. Mukana toimitetaan PreSonus Studio One -audiosekvesseri, mutta Spark Mini toimii millä tahansa muullakin daw-ohjelmalla.
Paketissa tulee itse vahvistimen lisäksi kantohihna ja usb-piuha.
Vahvistinta on mahdollista hallita myös erikseen ostettavalla johdottomalla Spark Control -jalkakytkimellä.

Lisätiedot: Positive Grid

12.05.2022
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy