Premier The Beast – peto virveliksi?

Image

Perinteikäs englantilainen rumpumerkki Premier toi NAMMin messuille todella raisun virvelimallin.

Beastiksi nimettyyn virveliin on koottu ennennäkemätön määrä innovaatioita, joiden ansiosta rumpu on valmistajan mukaan herkkä, mutta samalla sen soinnissa on voimaa, joka nostaa sen aivan omaan luokkaansa. Dynaaminen, dominoiva ja monipuolinen, kuuluvat Premierin omat määreet Beast-virvelille.

Image

Soinnin salaisuus piilee aivan uudenlaisessa Air-Flow-rungossa, jonka 50-kerroksinen ja viidestä eri puulajista koostuva seinämä on paksuudeltaan peräti 28 millimetriä. Tämä ei vertaudu kuitenkaan suoraan perinneratkaisuihin, sillä runkoon on porattu kanavia, joita myöten ilma pääsee liikkumaan kalvojen välissä.

 

Image


Soinnin toisena avaintekijänä ovat tarkoin mitoitetut ja sijoitetut venttiilireiät, joiden kautta rungon sisä- ja ulkopuolinen paine pääsevät tasaantumaan.  

Image

 

Beastin virityspesät on työstetty umpialumiinista ja niihin upotetut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut True-Tune-kierreholkit varmistavat kalvon tarkan viritettävyyden.
Alumiiniset massiivivanteet puolestaan tasaavat valmistajan mukaan kalvoon kohdistuvan paineen, olipa käytössä matala, korkea tai siihen väliin sijoittuva viretaso.

Lisätiedot: Soitin Laine