Presonus AudioBox Go – minikokoinen 2x2 usb-interface

Image

Presonuksen uusi AudioBox Go on valmistajan malliston edullisin ja kompaktein audio interface. Se soveltuu kokonsa ja liitettävyytensä puolesta mitä mainioimmin tien päällä operoiville muusikoille ja tuottajille, jotka tallentavat ääntä mobiililaitteilla.

 

Usb-virralla toimiva AudioBox Go on varustettu Presonuksen omalla XMAX-L-mikrofonivahvistimella. Se omaa matalan kohinatason, 50 dB:n edestä käyttäjän annosteltavissa olevaa vahvistusta sekä erikseen päälle kytkettävän +48V phantom -virran syötön.

Image

Etupaneelista löytyvä 6,3 mm:n kuulokejakki on varustettu Mix-kontrollilla, jolla käyttäjä voi sekoittaa sisääntulevaa analogisignaalia ja tietokoneelta toistettavaa audiota keskenään ilman latenssia.
AudioBox Gon etuvahvistimen, linjalähtöjen ja kuulokeulostulon toistoalue on 20 Hz – 20 kHz ja laite tukee 96 kHz:n 24-bittistä ääntä.

Takapaneelissa sijaitsevan kätevän XLR/TRS-comboliittimen ansiosta interfaceen voidaan liittää myös linjatason lähteitä, kuten koskettimia ja rumpukoneita.

Image


Laitteesta löytyy myös erillinen korkeaimpedanssinen tulo kitaroille ja bassoille sekä aiemmin mainitut kaksi balansoitua 6,3 mm:n TRS-jakeilla toteutettua linjalähtöä.

Presonus AudioBox Go on yhteensopiva iOS- ja Android -laitteiden kanssa. Paketin mukana seuraa Studio One Prime -ohjelmisto, Studio Magic -ohjelmistopaketti sekä USB-C – USB-A -kaapeli.



Valmistajan esittelyvideo:

 

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution Suomi