Nayteikkuna

Presonus Revelator io24 - striimaajan audio interface

Presonus Revelator io24 on integroidulla loopback-mikserillä varustettu, erityisesti striimaus- ja podcast-käyttöön suunnattu audio interface. Se toki soveltuu suoratoiston lisäksi mainiosti myös äänittämistarkoituksiin.

 

 

Kahdella XMAX-L -mikrofoniesivahvistimella ja Revelator-mikrofonista tutuilla muokkaus-, loopback- efektitoiminnoilla varustettu Relevator io24 omaa Itsenäiset tasonsäädöt monitoreille ja kuulokkeille sekä tuen 24-bittiselle audiolle 96 kHz:n näytetaajuuteen saakka.

 

Laiteessa on kaksi stereo loopback -striimiä, jolla ääntä voidaan miksata suoraan Zoomista, Skypestä, taustaraidoista, tms. Stream Mix -tilassa käyttäjä saa napin painalluksella käyttöönsä DSP-miksaukset, loopback-kanavat, kaiut ja efektit, jotka reititetään USB-lähtöön, mistä ne voidaan lähettää edelleen suoratoisto-ohjelmistoon.

Laitteen kontrollointi luonnistuu UC Surface -softan välityksellä iPadOS-, Windows- ja Android-laitteista käsin. Takapaneelista löytyy 6,3mm linjaulostulo kaiuttimille ja 6,3mm-kuulokeliitäntä sekä midi- ja usb-c -liitännät.
Presonus Revelator io24 toimii macOS-, Windows-, iOS- ja Android-laitteilla ja sen mukana seuraa Studio One Artist- ja Studio Magic -ohjelmistopaketti.


Valmistajan video:

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution/Suomi

13.10.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy