PRS Archon – kun kitaran pitää käskyttää!

Image

Kaksikanavainen PRS Archon tarjoaa ääripään sointeja: yhtäällä on kirkkaaksi ja dynaamiseksi mainostettu ultrapuhdas kanava ja toisaalla äärimmäisen agressiiviseksi kuvailtu särökanava hi-gain-soittoon.

Puhtaan kanavan tehovarannot riittävät kovempiinkin haasteisiin ja PRS kertoo kanavan soveltuvan erinomaisesti efektipedaaleiden kanssa käytettäväksi. Soolokanava taas perustuu viiden eri vahvistusasteen ketjuttamiseen ja sitä kautta PRS kertoo saavuttaneensa paksun ja mellevän laulavan särömaailman, jossa erottelevuus säilyy eikä sointi puuroudu.

Kummallakin kanavalla on omat voimakkuuden- ja sävynsäätimensä. Massiivista alarekisteriä hallinnoiva Depth-säädin sekä ylemmän keskialueen purevuutta kontrolloiva Presence taas vaikuttavat kumpaankin kanavaan samanaikaisesti.

Image

Isolla keikalla Archon palvelee täydellä 100 watin tehollaan, pienemmillä estradeilla voi kytkimellä napsauttaa käyttöön vain puolet tästä.
Pääteputkistoon kuuluu neljä 6L6GC-putkea ja kaiutinkuormaksi Archon hyväksyy 4-, 8- tai 16-ohmisen kaapin. PRS itse tarjoaa Archon-nupin kumppaniksi uutta Stealth-malliaan, joka on kalustettu tyylin mukaisesti neljällä 12-tuumaisella Celestion Vintage 30 -elementillä.

Lisätiedot: EM Nordic