Nayteikkuna

PRS McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Edition – mahonkia, vaahteraa ja Brasilian ruusupuuta

Joe Walsh on saanut uusimman nimikkokitaransa. Nyt asialla on PRS tuoreella McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Edition -mallillaan.

 

Joe Walshin uuden nimikkomallin rungon alaosa on mahonkia, ja sen päällä on kaareva kuviollinen vaahterakansi. Mahonkikaulan muodoksi ilmoitetaan ”Pattern Vintage”, ja yllättäen otelaudan materiaali on Brasilian ruusupuu, jota kiertää ”Faux Bone” -reunalista.

Kielten soiva pituus on 24,594 tuumaa. Otelautanauhoja on 22 kappaletta, ja niiden materiaaliksi ilmoitetaan ruostumaton teräs.

PRS McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Edition on varustettu PRS:n kaksiosaisella tallalla, jossa kunkin kielen hienovire on säädettävissä. Virityskoneistojen ilmoitetaan olevan ”vintage-tyyliset”.

Joe Walshin mielestä monissa uusissa kahden humbucker-mikin kitaroissa on se ongelma, että kaulamikin soundissa on aivan liikaa alakeskialuetta. PRS McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Edition -mallissa tätä ongelmaa ei kitaristin mukaan ole.

 

Soitin on varustettu kahdella valmistajan suunnittelemalla 58/15 LT + -humbuckerilla, ja molemmille mikeille on omat volume- ja sävysäätimet.
Lisäksi McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Editionin sävynsäätimet on varustettu nostokytkimellä, joten kumpikin mikeistä saadaan itsenäisesti puolitettua yksikelaiseksi. Mikkivalitsin on kolmiasentoinen

PRS McCarty 594 Singlecut Joe Walsh Limited Edition toimitetaan kovan laukun kanssa. Valmistusmääräksi ilmoitetaan maailmanlaajuisesti 200 kappaletta.

Valmistajan videolla Joe Walsh puhuu kitarasta:
 

Lisätiedot: EM Nordic

04.05.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy