Nayteikkuna

PRS SE Hollowbody II Piezo – pietso- ja humbucker-soundit samasta kitarasta

PRS on tarjonnut aikaisemmin pietsomikillä varustettua puoliakustista sähkökitaraa vain Core- ja Private Stock -mallistoissaan. Juuri hiljattain esitelty SE Hollowbody II Piezo -malli tuo tämän option myös edullisempaan hintaluokkaan.

 

Valmistajan kuvailun mukaan puoliakustisen kitaran selkeä ja kaikuisa soundi yhdistyy SE Hollowbody II Piezossa lankkukitaramaiseen voimaan.

 

SE Hollowbody II Piezo on varustettu kahdella PRS:n 58/15 “S” -humbuckerilla, joille on  yhteiset voimakkuus- ja sävysäätimet sekä kolmiasentoinen valintakytkin.

 


SE Hollowbody II:n pietsomikki puolestaan on asennettu kitaran ”wraparound”-tyyliseen tallaan. Siinä on hienovireen säätö kielittäin, ja jokaiselle kielelle on myös oma pietsoelementti. Pietsosoundille on myös oma voimakkuussäädin.

 

 

PRS SE Hollowbody II Piezo on varustettu kahdella lähdöllä, joista Mag on vain humbucker-soundia varten.
Mix/Piezo puolestaan ottaa signaalin molemmista vaihtoehdoista silloin kun käytetään vain tätä lähtöä. Tällöin mikkien suhde toisiinsa säädetään niiden voimakkuussäätimillä.
Jos taas käyttää molempia lähtöjä, Mix/Piezo toimii vain pietsomikin lähtönä. Lähtöjen vierestä löytyy myös pietsomikin esivahvistimen paristokotelo.

PRS SE Hollowbody II Piezon rungossa on loimuvaahteralaminaatista tehty kansi, ja samaa materiaalia on myös pohja.
Rungon kyljet ovat puolestaan mahonkia.

PRS SE Hollowbody II Piezo on varustettu niin ikään mahongista tehdyllä kaulalla, jonka profiiliksi ilmoitetaan ”wide fat”.
Nauhoja eebenpuisessa otelaudassa on 22 kappaletta, ja kielten soiva pituus on 25 tuumaa.
Satulan materiaaliksi ilmoitetaan oikea luu, ja virityskoneistot ovat PRS:n suunnittelemat.

PRS SE Hollowbody II Piezo on saatavilla väreissä Black Gold Burst sekä Peacock Blue Burst. Soitin toimitetaan kovan laukun kera.

Lisätiedot: EM Nordic

07.07.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy