PRS Wind Through the Trees – kaksois-flangeri

PRS:n uutuuksiin kuuluu analoginen flanger-pedaali, jossa on kaksi itsenäisesti säädettävää LFO-oskillaattoria.

 

 

PRS Wind Through the Treesin molemmat flangerit on varustettu kolmella itsenäisellä säätimellä. Manual-säädöllä asetetaan delay-aika lyhyestä pidempään, kun taas depth vaikuttaa oskillaation syvyyteen ja rate nopeuteen. Rate-säätimen vieressä oleva led-valo sykkii säädetyn tempon mukaan, oli pedaali päällä tai ei.
Mix-säätimellä voidaan säätää kahden LFO-oskillaattorin suhde portaattomasti. Täysin vastapäivään säädettynä saadaan kuuluviin vain LFO 1, ja vastavaasti täysin myötäpäivään säädettynä LFO 2.

PRS Wind Through the Treesin regeneration-säätimellä ajetaan signaalin häntä takaisin flangerille, jolloin efektistä tulee voimakkaampi. Added highs -valinta taas mahdollistaa ylätaajuuksien lisäämisen signaaliin. Dry/Wet -säätimellä puolestaan asetetaan kuivan ja efektoidun äänen suhde.

PRS Wind Through the Trees on varustettu yhdellä jalkakytkimellä, jolla pedaali kytketään päälle tai true bypass -ohitustilaan.

Tulon ja lähdön lisäksi on liitäntä myös yhdeksän voltin verkkoadapterille (hankittava erikseen). Lisäksi pedaali toimii yhdeksän voltin paristolla. Virrankulutus on 22 millampeeria.

PRS Wind Through the Trees on valmistettu Yhdysvalloissa.

Kuuntele pedaalin soundia valmistajan tuotevideolta:
 

Lisätiedot: EM Nordic

06.10.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy