Nayteikkuna

Radial Engineering HotShot 48V Microphone Switcher – ei hiiskuta muille!

Ja sitten jotain vähän erikoisempaa: Radialin jalkakytkin, jolla mikrofonin signaalin voi ohjata yhden kohteen sijasta toiseen.

Uudet olot luovat uusia tarpeita. Jos laulumikrofonin signaali onkin pääasiassa tarpeen kytkeä yleisölle suunnattuun PA-järjestelmään ja sen ohessa monitoreihin, niin miten hoidetaan tilanne, jossa samaa mikkiä pitäisi hetkellisesti käyttää bändille tarkoitettujen ohjeiden välittämiseen? Etenkin, jos tarvetta on ennakoimattomasti ja satunnaisesti.

HotShot 48V Microphone Switcher on tarkoitettu ratkaisemaan tämä pulma.
Laitteen balansoitu ja muuntajaerotettu XLR-tulo ottaa vastaan niin mikrofoni- kuin linjatasonkin signaalia ja se on varustettu myös kytkimellä aktivoitavalla 48 voltin phantom-syötöllä. Mikrofoneiksi käyvät sekä dynaamiset että kondensaattorimallit.

 

 

Balansoituja lähtöjä on kaksi ja vaihdoksen A-lähdöstä B-lähtöön ja takaisin kerrotaan tapahtuvan huomaamattoman äänettömästi.
Jalkakytkimen toiminnankin voi valita joko naksautuksesta seuraavan naksautukseen vaikuttavaksi, tai sellaiseksi, että kytkin vaikuttaa ainoastaan silloin, kun sitä pidetään alaspainettuna. 

HotShot 48V Microphone Switcher toimii ulkoisella 9 voltin DC-virtalähteellä (kuuluu pakettiin). Virtalähteen vedonpoistolle on asianmukainen nipukkansa.

Lisätiedot: MSonic

24.06.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy