Nayteikkuna

Radial EXTC-Stereo – re-amppausta stereona

Tallennetun kitara- tai bassoraidan ohjaus uudelleen vahvistimelle tai efektipedaaleilla muokattavaksi on Radialin uusimman erikoispurkin ansiosta aiempaakin yksinkertaisempaa. Nyt re-amppauksena tunnettu prosessi sujuu yhdellä rasialla mennen tullen – ja lisäksi stereona.

 

EXTC-Stereo palvelee sovitteena äänityslaitteiston balansoitujen ja kitaralaitteissa yleisimmin käytettävien balansoimattomien liitäntöjen välillä.
Kytkennän symmetrointiin liittyvän muunnoksen lisäksi EXTC-Stereo huolehtii impdenssisovituksesta.
Signaalitason säätö puolestaan on annettu käyttäjän omiin hyppysiin ja sitä varten rasiassa on volumesäätimet sekä prosessoitavaksi tai uudelleen vahvistimen kautta äänitettäväksi lähetettävälle signaalille että laitteistolta tallenninkalustolle palautettavalle signaalille.

Efektoinnin ja kuivan signaalin suhteelle on oma balanssisäätimensä ja by-pass-kytkimellä efektisilmukka voidaan ohittaa kokonaan.
Tarvittaessa myös napaisuuden (vaiheen) voi kääntää nurinniskoin.

Kitarakaluston kytkemiseen tarkoitetut balansoimattomat liitännät on toteutettu jakein ja ne on asennettu rasian etuseinään.


Äänityslaitteiston kytkemiseen tarvittavat balansoidut liitännät on sijoitettu laitteen takalaitaan ja valittavana ovat sekä XLR- että jakkiliitännät.

Lisätiedot: MSonic

19.02.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy