Nayteikkuna

Radial PZ-Pro – etuaste akustisille soittimille

Laadukkaista DI-bokseistaan tunnetun Radialin uutuus on akustisille soittimille tarkoitettu kaksikanavainen esivahvistin.

 

Radial PZ-Pro on varustettu kahdella instrumenttitulolla, joissa molemmissa on boosteri pietsomikeille. Kanaville on itsenäiset tasosäädöt ja kolmialueinen ekvalisaattori, jossa keskialueen taajuus voidaan kohdentaa (Low, Freq, Middle, High).

Radial PZ-Pro:n kanavissa on lisäksi Filter-säädin, jota voidaan vieressä olevalla valitsimelle käyttää kahteen tarkoitukseen. Kun valittuna on Notch, säädin toimii kapeana suotimena alataajuuksien kierron poistamiseen. HPF-vaihtoehdolla Filter-säädin toimii ylipäästösuotimena, jolla saa vaimennettua soinnista bassorekisteriä annetun raja-taajuuden alapuolelta.

Radial PZ-Pro:n kakkoskanavaa voidaan instrumentin sijaan käyttää vaihtoehtoisesti XLR-tulona ulkoiselle mikrofonille. Tämä aktivoidaan Mic On -painikkeella, jolloin se ohittaa jakkitulon.
Lisäksi PZ-Pro:n kakkoskanavassa on painike 48 voltin phantom-virralle, A- ja B-kanavien summaukseen sekä napaisuuden kääntöön (180 astetta).

Radial PZ-Pro on varustettu efektilenkillä, ja sitä varten tarjotaan myös FX Blend -säädin, jolla voidaan sekoittaa kuivaa ääntä efektoituun.
Lisäksi efektiluuppi voidaan kohdistaa joko A- tai B-kanavaan tai molempiin.

Radial PZ-Pro on varustettu efektiluupin ohessa Tuner out- ja Amp out -jakkilähdöillä, sekä balansoiduilla (XLR) Pre Eq Out- ja Post Eq Out -lähdöillä.
Molemmissa lähdöissä on painike napaisuuden kääntöön (180 astetta) sekä audiomaaton katkaisuun eli maalenkkien eliminointiin.

Radial PZ-Pro:ssa on kolme jalkakytkintä.
Toggle-kytkimellä vaihdellaan kanavien välillä. Mikäli takapaneelissa oleva A/B-kanavien summaus on päällä, tämä kytkin ei toimi. Boost/FX Loop -jalkakytkin voidaan kohdistaa
Footswitch assign -valitsimella joko boost-toiminnon, efektiluupin tai molempien yhtäaikaista aktivointa varten. Buustauksen taso voidaan säätää erikseen.
Mute-jalkakytkin puolestaan mykistää kaikki lähdöt lukuunottamatta Tuner-liitäntää, joten se mahdollistaa hiljaisen virittämisen.

Radial PZ-Pro toimii mukana toimitettavalla 15 voltin verkkolaitteella.

Lisätiedot: Msonic


 

14.09.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy