Radial Reamp Station – sovitukset kuntoon mennen tullen

Image

Radial yhdistää kaksi studion pientä apulaitetta yhdeksi kokonaisuudeksi. J48-malliin perustuva aktiivinen DI-boksi sekä JCR-reamp-boksi muodostavat yhdessä parin, jolla signaalitaso sekä impedanssi saadaan sovitettua niin soittovaiheessa kuin vahvistimen kautta myöhemmin kierrätettäessä.

 

Yhdistelmälaitteen DI-boksissa on tuloliitäntä sähkökitaralle tai -bassolle sekä jatkoliitäntä saman signaalin jakamiseksi pedaalistolle tai vahvistimelle. Jatkoliitännälle on kytkimellä aktivoitava A-luokan kytkentän perustuva bufferointi, jonka tehtävänä on estää erityisesti passiivielektroniikalla toteutettuja instrumentteja kuormittumasta.


Aktiivielektroniikalla, tai muutoin kovempaa signaalitasoa antavat soittimet puolestaan on huomioitu varustamalla Reamp Stationin DI-puoli pad-kytkimellä, joka kytkee päälle 15 desibelin vaimennuksen tulosignaalille.

ImageAktiivisen DI-boksina Reamp Station tarvitsee käyttövirtaa ja sen se nappaa äänikortin tai mikserin liitännän phantom-syötöstä (+48 V).

Etulaidan oikea puolisko on varattu tallentimelta efekti- tai vahvistinlaitteistolle vietävää signaalia varten. Signaalin voimakkuudensäädön lisäksi varusteluun kuuluu kolmiasentoinen kytkin, jolla voi valita suoran taajuusvasteen tilalle joko yli- tai alipäästösuotimella muokatun vasteen.


Rasian etupuolella on myös 3,5 mm stereotulo sellaiseen tilanteeseen, jossa reampattava signaali otetaan esimerkiksi joltain mobiilitallentimella tai äänikortin kuulokeliitännästä. Liitäntä ottaa vastaan stereosignaalin, mutta tekee siitä automaattisesti monoa.

Image


Takalaidan liitännät kattavat kaiken tarpeellisen aina useamman yksikön yhdistelmään tarvittavista link-jakeista balansoituihin lähtö- ja tuloliitäntöihin.
Audiomaaton erotus maalenkkien katkaisuun, sekä signaalin napaisuuden kääntö käyvät päinsä kytkinvalinnoin.


Lisätiedot: Msonic