Revv G20 - pikkunuppi Torpedon mallinnuksilla

Image

Revv esitteli alkuvuoden NAMM-messuilla uuden G20-nupin. Se on valmistajan mukaan ”high gain”-jatkoa D20-nupille, johon oli integroitu Torpedon virtuaalinen kaiutinmallinnus. Tämä sama ominaisuus löytyy myös uutuusnupista.

 

Revv G20 tarjoaa valittavaksi joko 20 tai 4 watin päätetehon. Vahvistimeen on asennettu kaksi 2 6v6-pääteputkea ja etuasteesta löytyy kolme 12ax7-putkea.
G20-nuppia voidaan käyttää joko perinteiseen tapaan kaapin kanssa tai sitten yhdistää se miksauspöytään XLR-lähdöstä kaiutinsimulaation kera. Torpedon reaktiivinen keinokuorma kytkeytyy päälle automaattisesti, kun nuppi ei ole kytkettynä kaiutinkaappiin.

 

Image

 

Revv G20 on varustettu kahdella kanavalla, joista toinen tarjoaa puhtaan soundin ja toinen särön. Särökanavan ”aggressiotasoa” voidaan lisätä aggr-painikkeella.
Lisäksi tässä kanavassa soinnin laajuuteen pystyy vaikuttamaan wide-painikkeella.
Gain-säädön ohella vahvistimessa on volume-säätö sekä kanaville yhteinen kolmen kaistan ekvalisaattori (treble, mid, bass).

Revv G20 tarjoaa virtuaalikaapeille vahvistimessa itsessään kuusi muistipaikkaa, joiden valintaan on etupaneelissa oma hanikkansa.
Midi-kontrollerin avulla muistipaikkoja saadaan sitten huomattavasti enemmän, 128 kappaletta.
Signaalitiehen voidaan kytkeä Torpedon virtuaalimikkejä, -kaappeja, -kaiuttimia, -ekvalisaattoreita sekä tilakaikuja.

Revv G20 on varustettu viiden pinnin MIDI-liitännöillä, bufferoidulla efektiluupilla, USB-liitännällä sekä midi-jalkakytkimen liitännällä tavallisten kaiutinlähtöjen (4/8 ohmia) lisäksi.

Lisätiedot: Custom Sounds