RF Venue -tuotteet langattomiin järjestelmiin Noretron Audiolta

Image

Bright Groupiin sulautuva Noretron Audio edustaa nyt myös langattomiin järjestelmiin erilaisia erikoisantenneita ja lisälaitteita valmistavaa RF Venue -brändiä Suomessa.


RF Venue on järeiden kiertuejärjestelmien lisälaitteisiin ja tarvikkeisiin erikoistunut yritys, jonka tuotevalikoima soveltuu käytettäväksi kaikenmerkkisten langattomien mikrofonien kanssa. Valmistajan itsensä mukaan tuotteet on suunniteltu parantamaan peruskokoonpanojen toimintaa ja käytännöllisyyttä.


 

Image


Antennipuolella kärkituotteet ovat suuntaava Diversity Fin, jonka kerrotaan vähentävän radiosignaalin droppeja samalla kun se eliminoi eri reittejä heijastuneiden signaaleiden päällekkäisyyksistä aiheutuvia häiriöitä. Kuljetuksen ajaksi antenni taitellaan kokoon.

 

Document

 

Sama käytännöllinen pakkausajatus löytyy kahden räkkiyksikön vetolaatikkoon mahtuvasta CP Beam -antennista, jolla luvataan yhdeksän desibeliä parannusta signaalivoimakkuuteen.

Ulkoisesti levymikrofonia muistuttava RF Spotlight taas on esimerkiksi lattialle asetettava tai jopa esimerkiksi puurakenteisen esiintymislavan alapintaan asennettava levyantenni, joka poimii 10 milliwatin lähetinteholla operoitaessa signaalin puolipallon muotoiselta alalta, jonka läpimitta on 30 metrin luokkaa.


RF Spotlightia suositellaan sellaisiin käyttöympäristöihin, joissa radioliikenne on vilkasta ja langattomia systeemeitä käytetään esimerkiksi vierekkäisissä huoneissa tai lähekkäisillä messuosastoilla.
 

Image

Räkkilaitepuolella RF Venue valmistaa mm. Combine 4 -koplaria, joka yhdistää neljän korvamonitorointiin käytettävän lähettimen signaalit ja puskee ne ilmoille yhden yhteisen antennin kautta. Sattumoisin laitteessa on myös DC-virran syötöt juuri neljälle lähettimelle.

Distro 4 on toiminnaltaan edellisen peilikuva ja se nappaa ilmasta yhdellä antennilla neljä eri taajuutta samanaikaisesti ja syöttää ne sitten vahvistettuina samaan räkkiin pinotuille neljälle vastaanottimelle. 
Distro 4 -yksiköitä voi ketjuttaa suoraan välikaapelieilla, jolloin kanavamääräkäsi saadaan enimmillään 16 yhdellä antennilla.

 

Image

Edellisten lisäksi RF Venue valmistaa myös mm. RF Explorer RackPro spektrianalysaattoria, jolla kuormitetusta radioavaruudesta voi luodata vapaita kanavia oman järjestelmän käyttöön. Pakettiin kuuluu RF Coordination Software -ohjelmisto, jonka tulokset saa suoraan tuotua mm. Shuren Wireless Workbench -alustalle. 

Lisätiedot: Noretron Audio / Bright Group