RME Digiface AES – äänikortti USB-väylään

Image

RME:n uusin Digiface-malli toimii ylimmillään 192 kHz näytetaajuudella ja sisältää analogisten tulojen ja lähtöjen lisäksi digitaalisen AES-, SPDIF- ja Adat-liitännät.

 

Analogipuolella Digiface AES sisältää kaksi XLR-tuloa mikrofoni- tai linjasignaaleita varten, balansoidun stereolähdön sekä stereofonisen kuulokeliitännän. Digitaalisesti ohjattujen etuvahvistimien maksimivahvistus on 75 desibeliä ja säätö tapahtuu yhden desibelin askelin.

Image

Digitaaliset kytkennät tehdään AES-tulon ja -lähdön kautta (2 x XLR), koaksiaalisen S/P DIF -tulon ja -lähdön kautta (2 x RCA), tai optisen ADAT-tulon ja -lähdön kautta (2 x Adat). Viimeksi mainittu toimii vaihtopehtoisesti myös S/P DIF -normin optisena liitäntänä.  

Digiface AES tahdistetaan huipputarkaksi kerrotulla SteadyClock FS -kellolla. Lisäksi laite osaa muuntaa näytetaajuuksia eri liitäntöjen välillä, joten sen kautta saadaan hieman moni-muotoisempikin laitteisto keskustelemaan keskenään.

Signaaleiden reititykset sekä monitorimiksaus tapahtuvat RME:n TotalMix FX -applikaatiolla, jota voi ohjata myös midillä.
Kaikkia toimintoja voi kuitenkin käyttää myös suoraan laitteen omilla hallintapainikkeilla ja säätimillä.


Lisätiedot: RME