Roctron Mainline on päätevahvistin kitaristille

Image

Valmistajan mukaan tuore Mainline tarjoaa erityisesti kaksi merkittävää etua kitaristille: putkivahvistimen kaltaisen soundin sekä suoraan kitaralle soveltuvan tuloliitännän.

Mainline on kaksikavaninen transistoripääte, jonka nimellistehoksi ilmoitetaan 150 wattia per kanava. Siltakytkennällä lukema on sitten 300 wattia monotehoa kahdeksan ohmin kuormalla.

Image

Koska Mainline on tarkoitettu nimenomaan kitarakäyttöön, sen taajuusvastetta on muokattu tietoisesti. Rocktronilta kerrotaan, että erityisesti tätä vahvistinta varten kehitetyillä suotimilla soundi vastaakin instrumenttikäyttöön tarkoitettua putkivahvistinta eikä hifi-tyyppistä vahvistinta.
Soundin lisäksi valmistaja vakuuttaa, että Mainline vastaa myös soittotuntumaltaan putkipeliä.

Image

Käyttäjällekin on jätetty sananvaltaa asioihin, sillä molemmissa kanavissa on voluumisäädön lisäksi bassotoiston tiukkuuteen vaikuttava resonance-potentiometri sekä diskantin purevuutta kontrolloiva preesens-hanikka. 

Erikoisuutena vahvistimessa on mahdollisuus kytkeä kitara suoraan siihen, ilman että välissä on instrumentille tarkoitettua etuvahvistinta. Jos etuaste löytyy, valitaan kytkimellä tuloliitännän sovitukseksi linjataso ja homma käy niinkin.


Lisätiedot: Millbrook Musiikki