Rode SC6-L Mobile Interview Kit – haastatteluihin kompaktilla varustuksella

Image

Rode SC6-L Mobile Interview Kit – haastatteluihin kompaktilla varustuksella

Viime vuosina erityisesti videomikrofonien puolella vahvasti esiin marssinut Rode on tuonut markkinoille iOS-laitteille suunnitellun mikrofoni/sovitin-paketin, joka on suunnattu erityisesti haastattelutöihin.

Rode SC6-L on yksinkertainen I/O -jakoboksi Lightning -liittimellä, jolla sen pystyy kytkemään erilaisiin iOS-laitteisiin (iPhone, iPad, iPod).
Laite on varustettu kahdella TRRS-tuloliitännällä sekä stereofonisella kuulokelähdöllä, ja sen toistokaistan luvataan ulottuvan 20 hertsistä 20 kilohertsiin. Koodaus on 24-bittistä joko 44,1 tai 48 kilohertsin taajuudella.

 

Image

Rode SCL-6 Mobile Interview -pakettiin kuuluu myös kaksi valmistajan smartLaw+ -elektreettimikrofonia, joissa on pallo-suuntakuvion kapseli. Näiden lavalier-tyyppisten mikrofonien fyysinen koko 4,5 millimetriä, ja niiden taajuusalueen ilmoitetaan lähtevän 60 hertsistä ja ylettyvän 18 kilohertsiin.
SmartLaw+ -mikrofonit on varustettu Kevlar-vahvisteisilla johdoilla, ja niiden todetaan olevan omiaan erilaisiin filmi-, TV- ja Broadcast-töihin. 

Rode SC6-L Mobile Interview Kit on tarkoitettu käytettäväksi valmistajan Reporter-sovelluksen kera. Tällöin käyttäjä voi aktivoida/poistaa suoran monitoroinnin, muuttaa gain-tasoa sekä valita stereosummauksen tai kahden monosignaalin välillä. Rode SC6-L pystyy säilyttämään nämä ominaisuudet, joten paketin käyttö myös muiden sovellusten (Camera, GarageBand, Voice Memos yms.) kanssa on mahdollista.

Rode SC6-L Mobile Interview Kit vaatii toimiakseen vähintään iOS 11 -käyttöjärjestelmän.

Lisätiedot: msonic