Roland JC-01 soittaa musiikkia bluetooth-yhteydellä

Image

Roland lavensi Jazz Chorus -mallistoaan tuiki yllättävällä tavalla: JC-10 tuo kitara- ja sähköpianovahvistimina tunnettujen kombojen rinnalle yleisesti musiikin kuunteluun tarkoitetun aktiivisen stereokaiuttimen.

Jazz Chorus on eräässä mielessä putipuhtaan soundin synonyymi, joten sarjan jatkaminen käy sikäli luontevasti vaikka instrumenttisidonnaisuudesta luovutaankin. Kahden kaksituumaisen kaiuttimensa kautta JC-01 toistaa musiikin stereona ja pienen kokonsa ansiosta se on helppo kuljettaa mukana.

Äänivaroiltaan uutukaista kuvaillaan kokoaan suuremmaksi, kiitos osaltaan kaiuttimia tukevan passiivisäteilijän. Leveyttä kaiuttimella on vajaat 20 senttiä, korkeutta 10 ja syvyyttä seitsemän senttiä. Painoksi ilmoitetaan 650 grammaa.

Soundin ruuvaamiseen tottuneille on tarjolla kolmialueinen ekvalisaattori, jollaisia harvemmin bluetooth-vehkeissä on nähtyt.

Image

Analoginen tuloliitäntäkin löytyy, ei kuitenkaan kitaralle vaan linjatason musiikkisoittimelle. Analogitulo on käytössä samanaikaisesti bluetoothin kanssa, joten molemmat maailmat voi sujuvasti miksata keskenään.

Jottei hupi lopu kesken, JC-01:ssä on myös ns. speakerphone-toiminto, jolloin se toimii älypuhelimen langattomana hands free -jatkeena niin puhumisen kuin kuuntelunkin osalta. 

JC-01:n voimanlähteenä on ladattava akku, jolla luvataan kestävyyttä useita tunteja yhdellä latingilla.

Lisätiedot: Roland Suomi