Roland VAD103 – V-Drums Acoustic Design -sarjan uusin tulokas

Roland on julkistanut V-Drums Acoustic Design -sarjan tuoreimman lisäyksen. VAD103 on edullisemman pään TD07-soundimoduulilla vahvistettu sähkörumpusetti matalilla puisilla rungoilla.


VAD103 on varustettu 25 preset-setillä, jotka kattavat genret aina rockista metalliin ja jazzista elektronisempiin maailmoihin. Käyttäjä voi myös luoda maksimissaan 25 omaa kustomoitua settiään.

Integroidun Bluetooth-yhteyden avulla käyttäjä voi soittaa langattomasti esimerkiksi puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta striimaamansa musiikin mukana. Lisäksi setti välittää midi-tietoa musiikkisovelluksille. Soittoharjoitteita on puolestaan tarjolla mukana olevan coach-toiminnon myötä. Lisäksi VAD103:sta löytyy sisäänrakennettu metronomi.

 

Setissä on 12-tuumainen virveli, jossa on erilliset kalvo- ja kanttialueet eri soundeille, sekä 12-tuumainen lattiatomi ja 10-tuumainen räkkitomi. Virveli- ja tomipadit on päällystetty Rolandin kaksikerroksisilla, viritettävillä mesh-kalvoilla.

Roland VAD103:sta löytyy myös 12-tuumainen crash-symbaali ja 13-tuumainen ride-symbaali. Kromatuissa symbaali- ja symbaali/tomi -telineissä on tuplajalat ja käytännölliset pallonivelmekanismit. Komeuden viimeistelee 18-tuumainen, ohutpforiilinen bassorumpu. Setti on laajennettavissa niin halutessa myös toisella crash-symbaalilla.

Valmistajan esittelyvideo:

Lisätiedot: Roland Suomi

18.08.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy