Rotosound kehitti uusia hoitotuotteita kitaroille ja bassolle

Image

Kun soitinta hoitaa huolella, siitä saa jopa elinikäisen kumppanin muusikon taipaleelle, toteaa Rotosound esitellessään kolme uutta tuotettaan: kitaran kiillotusaineen, kielten puhdistusaineen sekä otelautaöljyn.

Rotosoundilta kerrotaan, että kaikki kolme ovat simppeleitä käyttää ja ne on suunniteltu omatoimiseen soittimen huoltoon ja ylläpitoon sopiviksi.

Guitar Polish -kiillotusaine (tuotekoodilla GP4) puhdistaa soittimen pinnan sormenjäljistä ja muusta töhnästä ja saa himmeäksi käyneen lakkapinnan jälleen hohtamaan. Eikä vaikutus jää ainoastaan hetkelliseksi, kertoo valmistajan tiedote, sillä huollettu pinta hylkii uutta likaa ja pölyä aikansa. Sitten taas puteli ja pehmeä liina esiin ja uusi käsitttely.

Image

Kieltenpuhdistusneste (String Cleaner Lube, SC2) on silikonipohjainen liuos, joka puhdistaa kielten pinnat ja pitää ne sopivan luistavina soittoa varten. Rotosoundilta kerrotaan, että oikein käytettynä musikantti saattaa jopa huomata sormiensa vikkelyyden kasvaneen kielten käsittelemisen jälkeen.

 

Image

Sitruunantuoksuinen Lemon Oil -otelautaöljy (LO2) on luontaistuote, joka edellisten tavoin puhdistaa ja pitää pinnan hyvänä myös hoidon jälkeen. Säännöllisesti käytettynä se suojelee otelaudan puuta kuivuudelta ja likaantumiselta.

Kaikki kolme tuotetta myydään pulloissa, joiden koko on mitoitettu sellaiseksi, että ne mahtuvat tyypillisen soitinkotelon tarvikelokeroon tai -taskuun vaivattomasti, jolloin niitä on helppo kuljettaa mukana.


Lisätiedot: F-Musiikki