Saako olla betonia, muovia vai puuta?

Drum Workshopin osasto Frankfurtin musiikkimessuilla tarjosi paljon mielenkiintoista suoravetopedaaleista Jazz Series -perheen uuteen mahonki/kumipuusettiin.

DW-pomo John Good tiedetään puulajien ja puun käsittelyn erikoismieheksi, jollaisen tuskin uskoisi käyttävän rummuissaan muita materiaaleja. DW:n osaston yllätyksiä olivatkin 13-tuumainen betonivirveli sekä uuteen Design-sarjaan saataville tuleva läpinäkyvä, saumaton akryylisetti.

Uudesta houkuttelevan hintaisesta Design-tuoteperheestä puheen ollen, amerikkalaisesta vaahterasta valmistetun Design-normikioskin rinnalle esiteltiin Frankfurtissa samaa HVLT-runkorakennetta (Horizontal Vertical Low Tension) hyödyntävä kiinnostava spesiaalisetti Frequent Flyer.

Frequent Flyer on taiwanilaisvalmisteinen klassinen moposetti, joka on kehitetty Peter Erskinen idean pohjalta. Frequent Flyer mahtuu henkilöauton takakonttiin ja lentokoneen ruumaan vähemmällä vaivalla, ja sen voi koota ja purkaa kätevämmin kuin normisetin.

Uutuussetin käyttötesti on julkaistu jo Riffin numerossa 3/2014 (myyntiaika Lehtipisteissä kesä-elokuu 2014, ostettavissa hyvin varustetuista musiikkiliikkeistä ja suoraan toimituksesta myös sen jälkeen)

Lisätiedot DW-rummuista: Musamaailma
 

31.07.2014
|
Tommi Saarela
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy