Samson C01U Pro Podcasting Pack – USBilla tietokoneeseen ja eetteriin!

Tietokoneen USB-väylään suoraan liitettävä C01U-mikrofoni pöytätelineineen ja  puoliavoimet SR850-kuulokkeet muodostavat yhdessä setin, jolla hoituu niin podcastien lähetys kuin spiikkien tai äänitehosteidenkin äänitys, todetaan valmistajan saatesanoissa.


Isokalvoinen (19 mm) kondensaattorimikrofoni C01U palvelee myös A/D-muuntimena äänityssuuntaan. Mikrofoniin kytkettävät kuulokkeet puolestaan hoitavat monitorointitarpeet ilman latenssia.
Yhdistelmä toimii myös esimerkiksi videoneuvotteluissa ja Skype-puheluissa. kiitos mikrofoniin integroitujen D/A-muuntimien.

C01U Pro USB -mikrofoni on suuntakuvioltaan hertta ja sille luvataan käytännöllisesti katsottuna suora taajuusvaste 20 - 20 000 Hz:n alueella.
Muunnos digitaaliseksi tehdään 44,1 kHz:n näytetaajuudella ja 16-bittisellä resoluutiolla.

Samsonin mukaan C01U-mikrofonin kapseli on kiinnitetty valumetallista valmistettuun runkoon tehokkaalla tärinänvaimennuksella, ja signaalipiikeistä varoittava led kuuluu varusteluun.

Mikrofoni ei vaadi erillistä ajuria ja sen luvataan toimivan minkä hyvänsä tallennusohjelmiston kanssa Mac- ja pc-tietokoneissa sekä Ipadeissa.
Lisäavuksi kelpo äänitysjäljen varmistukseen Samson tarjoaa omaa Sound Deck Noise Cancellation -applikaatiotaan.


 

 

Puoliavoimet SR850-kuulokkeet on varusteltu 50 mm:n kaiutinelementein ja ne ovat valmistajan mukaan ihanteelliset hifi-tasoiseen  kuunteluun.
Toistoalueeksi kerrotaan 10 – 30 000 Hz ja nimelliseksi impedanssiksi 32 ohmia.

Kuulokkeissa on säädettävä sanka ja korvaa ympäröivät pehmuketyynnyt on päällystetty ylellisellä sametilla.

Samsonin pakettiin kuuluvat myös MD2-pöytäteline mikrofonille, USB-kaapeli sekä muotoiltu ja kestäväksi mainittu kuljetuslaukku.

 

Lisätiedot: EM Nordic

14.09.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy