Nayteikkuna

Samson Expedition XP300 – valttina liikuteltavuus

Pienten tilojen ja tilaisuuksien äänenhtoistoon suunniteltu Expedition 300 koostuu kahdesta passiivikaiuttimesta ja mikseristä. Kuljetuksen ajaksi palikat lukitaan toisiinsa yhdeksi ainoaksi, alle 11 kiloa painavaksi paketiksi.  

 

Kuusikanavaisen mikserin ensimmäinen kanava sopii mikrofoni- tai linjakäyttöön, kakkoskanava puolestaan joko mikrofonille tai Samsonin omalle USB-väylään kytkettävälle XPD-langattomalle (erillinen tuote, vaihtoehtoina lavalier, headset sekä solistimalli).
Mikrofonituloissa on phantom-virran syöttö.
Linjatason analoginen stereotulo muodostaa kanavat 3/4, ja Bluetooth-vastaanotin huolehtii digitaalisen stereosignaalin langattomasta vastaanotosta kanaviin 5/6. 

Expedition XP300 -mikserin ensimmäiset neljä kanavaa on varustettu basso- ja diskanttisäädöin sekä efektisyötöin ja mikserin oma efektilaite tarjoaa 16 yleiskäyttöistä tehostetta.
Hyllytyyppisten kanavakorjainten vaikutustaajuuksien nimelliset rajat ovat 100 Hz ja 10 kHz. 


Vasen/oikea-kaiutinlähtöjen lisäksi Expedition XP300 -mikserissä on Sub-lähtö, josta päämiksauksen saa ulos monosummana erilliselle aktiiviselle sub bass -kaiuttimelle.

Mikseri on varustettu kahdella D-tyypin päätevahvistimella, joiden nimellistehoksi ilmoitetaan 150 wattia kappaleelta. 

 

Mikseri kiinnitetään yhden kaiuttimen taakse ja toisen kaiuttimen kotelossa on vastaavalla paikalla tarvikelokero pakettiin kuuluville virta- ja kaiutinjohdoille.

Teräsverkoin suojattujen bassokaiuttimen halkaisija on kuusi tuumaa ja diskanttielementin yksi tuuma.

 

Samson Expedition XP300 -kaiuttimissa on passiivinen jakosuodin ja niiden toistoalueeksi kerrotaan 40 Hz – 20 kHz.

 


Samson Expedition XP300-systeemin kaiuttimet lukittuvat toisiinsa kuljetuksen ajaksi.

 

Lisätiedot: EM Nordic

 

 

14.12.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy