sE Electronics DM2 – buustia mikeille

sE Electronicsin uutuuksiin kuuluu DM2 -esivahvistin, joka perustuu viime vuonna julkistettuun DM1-malliin.

 

sE Electronics DM2 on aktiivinen esivahvistin, joka kytketään mikrofonin ja mikrofonivahvistimen väliin. Se on paikallaan silloin, kun mikrofonivahvistimen antama vahvistus ei yksistään riitä nostamaan signaalitasoa tarpeeksi.

sE Electronics DM2 on tarkoitettu dynaamisille mikrofoneille ja passiivisille nauhamikeille, ja se nostaa signaalitasoa valinnan mukaan joko +15 tai +30 desibeliä.
Lisäksi DM2 mahdollistaa mikrofonin kuorman valitsemisen peräti kahdeksasta impedanssivaihtoehdosta ulottuen aina 50 ohmista erittäin korkeaan 10 megaohmiin. Valmistaja suosittelee käyttämään yli 1 kilo-ohmin impendanssiasetusta. Asetus valitaan pienellä ruuvimeisselillä, joka tulee mukana pakkauksessa.

 

sE Electronics DM2:n taajuusvaste ulottuu 10 hertsistä 120 kilohertsiin (-0,3 desibeliä), ja lisäksi sen kerrotaan olevan toiminnaltaan häiriövapaa.
Painoa sillä on 80 grammaa, ja fyysistä kokoa puolestaan 19 x 95,5 millimetriä.

sE Electronics DM2 toimii mikkietuasteen 48 voltin phantom-virralla, mutta sitä ei voi käyttää sellaisten mikrofonien kanssa, jotka itsessään vaativat phantom-virtaa toimiakseen.


Katso valmistajan video:

Lisätiedot: EM Nordic

16.12.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy