SE Electronics DynaCaster DCM3 & DCM6 – mikrofoneja puhuville

Image

Kumpikin Dynacaster-sarjan uutuusmalli on suunniteltu radio- ja podcast-tyyppiseen toimintaan ja suuntakuvioltaan hertta.

 

Täysin passiivinen DCM3 soveltuu sellaisenaan kytkettäväksi etuvahvistimeen, eikä se dynaamisena mikrofonina tarvitse phantom-virtaa.
DCM6 toimii passiivitilassa täysin vastaavasti, mutta sitä voidaan käyttää myös aktiivisena, kiitos mikrofoniin integroidun Dynamite-etuvahvistimen. Se vaatii toimiakseen phantom-virtaa ja etuvahvistin kytketään erikseen päälle mikrofonin takaosassa olevalla painokytkimellä.

Ajatuksena on, että Dynamite-etuvahvistimen antama 30 desibelin vahvistus voi pelastaa tilanteen silloin, jos äänikortin tai tallentimen mikrofonivahvistimen tekninen laatu ei riitä puhtaaseen ja kohinattomaan tallennukseen.

Image

Image

 

Taajuusvasteiltaan ja suuntakuvioiltaan SE Electronics DCM3 & DCM6 ovat vastaavat.
Mikrofonien herkkyyskin on sama silloin, kun DCM6:n Dynamite etuvahvistin on ohitettuna ja mikrofonia käytetään passiivisena.

Image


Kumpikin mikrofoni on etuvahvistinta lukuunottamatta perusrakenteeltaan samanlainen.
Neodyymimagneetilla toteutettu herttakapseli on asennettu tärinää eli runkoääniä vaimentavalla elastisella kiinnityksellä.
Kapselia suojaavaan metalliverkon päälle tulee pakkauksen mukana asianmukainen vaahtomuovinen tuulisuoja.
Kiinnitys mikrofonitelineeseen hoituu mikrofoniin kiinteästi liitetyllä adapterilla, jonka nivel sallii laajan kääntökulman mikrofonia suunnatessa.

Image

Image


   
DCM3 & DCM6 ovat ulkomitoiltaan samat (158 x 86 x 62, mm), ja painoa on kummallakin 512 grammaa.

Lisätiedot: EM Nordic