Nayteikkuna

SE Harp Blaster HB52 – harppumikki nykysoittajalle

SE Electronics on esitellut uuden, yhteistyössä Hohnerin kanssa suunnitellun huuliharppumikrofonin.

 

Harp Blaster HB52 on valmistajan mukaan suunnattu moderneille harpisteille, joita on myös kuunneltu mikin suunnittelussa. Mikrofonin luvataan kestävän tien päällä tulevat kolhut, mutta tarjoavan vanhojen harppumikkien tapaisen soinnin.

 

 

SE Harp Blaster HB52 on varustettu dynaamisella kapselilla, neodyymimagneetilla ja kuparilangasta käämityllä puhekelalla.
Lisäksi kerrotaan, että mikki on valmistettu kauttaaltaan metallista: siinä on paksu valettu runko, sinkkiseoksesta tehdyt osat ja kromattu grilliosa.

 

 

SE Harp Blaster HB52 -mikissä on korkea lähtötaso, ja valmistaja painottaa sen reagoivan hyvin soittajan käsitekniikkaan ja musiikilliseen ilmaisuun.
Mikki on myös varustettu volumesäätimellä, jossa on Bourns®-potentiometri. Halutessaan volume-option voi kuitenkin poistaa käytöstä mikrofonin sisältä.

Monista harppumikeistä poiketen sE Harp Blasteriin on asennettu XLR-lähtö, mitä valmistaja perustelee ennen kaikkea tukevammalla liitännällä, joka ei hajoa keikkahommissa yhtä helposti kuin jakkiliitännät ja kiinteät piuhat. Lisäksi XLR-liitännässä on lukitusmekanismi, jonka senkin voi kyllä halutessaan poistaa käytöstä.

 

 

Myös mikrofonin taajuusvaste on optimoitu harppukäyttöön

SE Harp Blaster HB52 painaa 205 grammaa ja sen pituus on 78 millimetriä.

Lisätiedot: EM Nordic

09.04.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy