Seagate Innov8 -jättilevylle mahtuu varmuuskopio poikineen

Image

Maailman johtavakais tallennusratkaisujen toimittajaksi itseään tituleeraava Seagate Technology juhlistaa kansainvälistä varmuuskopiopäivää julkistamalla jättimäisen, nopean ja tyylikkään Seagate Innov8 -pöytäkiintolevyn.

Valmistajansa mukaan Seagate Innov8 on maailman ensimmäinen kokonaan usb-liitännästä käyttöjännitteensä saava pöytäkiintolevy. Lisäksi laitteen huikea kahdeksan teratavun tallennuskapasiteetti on paketoitu mattamustaan alumiinikoteloon, joka huokuu tyylikkyyttä kaikilla työpöydillä.

Seagaten uusi Ignition Boost -teknologia yhdessä USB 3.1 -liitännän kanssa mahdollistaa ensi kertaa jättimäisellä tallennuskapasiteetilla varustetun pöytäkiintolevyn toiminnan ilman erillistä virtalähdettä.
Lisäksi USB-C-liitäntäkaapeli tekee kiintolevyn kytkemisestä yhteensopivaan tietokoneeseen helppoa, koska kaapelin voi kytkeä kummin päin tahansa.
Erikseen hankittavan liitäntäkaapelin ja tehokkaan usb-virransyötön avulla Seagate Innov8 on yhteensopiva myös vanhempien USB 3.0 -liitäntää käyttävien tietokoneiden kanssa.

Seagaten tiedotteen mukaan ihmiset luovat ja tuottavat vuosittain yli 1,8 tsettatavua tietoa, mutta lähes 30 prosenttia ihmisistä ei ole koskaan ottanut varmuuskopioita tiedostoistaan.

Image


 
Kiintolevyn mattamusta alumiinikotelo on erittäin tukeva ja tasapainoinen. Kotelon ympäri kiertävä pinottu kehys herättää tyylikkäällä olemuksellaan luottamusta ja tekee kokonaisuudesta vuosien käyttöä kestävän arvoesineen.
 
Seagate Innov8 -pöytäkiintolevy tulee myyntiin huhtikuussa 399 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.
 

Lisätiedot: Seagate