Nayteikkuna

Sennheiser HD6MIX, HD7DJ & HD8DJ

Sennheiser tuo markkinoille kolme uutta kuulokemallia, joista HD7DJ sekä HD8DJ on suunniteltu erityisesti DJ-käyttöön, kun taas HD6MIX on tarkoitettu äänityöläisille laajemminkin.


HD6MIX, HD7DJ ja HD8DJ perustuvat kaikki Sennheiser HD25 -malliin ja ne ovat toimintaperiaatteeltaan suljettuja ja korvan ympäröivää mallia. Rakenteen ansiosta valmistaja lupaa hyvää akustista eristystä ulkoisia melulähteitä vastaan.
Tiskijukille tarkoitettujen HD7DJ:n (kuvassa alla vasemmanpuoleisena) ja HD8DJ:n kuulokekupit on nivelöity ja ne on helppo kääntää joko kokonaan tai osin pois korvan päältä. HD6MIX-mallissa (alla oikeanpuoleisena) ei ole vastaavaa nivelöintiä.


Kolmikon jokaisessa mallissa johto on irrotettavaa sorttia ja sen voi liittää kumpaan tahansa kuulokekuppiin. Pakettiin kuuluu sekä kierrejohto että suora kaapeli, joiden mitta on kolme metriä. Johdoissa itsessään on 3,5 mm:n miniplugit molemmissa päissä ja adapteri isompaan, 6,3 mm:n, jakkiin liittämistä varten tulee mukaan.
Myös vaihdettavia kuuloketyynyjä on kaksin kappalein, sametti- ja keinonahkapäällystein.
Tanakka ja sisäsiisti pahvikotelo soveltuu kuulokkeiden säilytykseen, ja lisäksi pakettiin kuuluu vielä erikseen vetoketjulla suljettava, puolikova kuljetuskotelo reissukäyttöä varten.

HF7DJ:n ja HD8DJ:n nimelliseksi impedanssiksi ilmoitetaan DJ-laitteille optimoitu 95 ohmia, kun taas HD6MIX-malli 150 ohmin nimellisimpedansseineen on mitoitettu äänitys- ja studiolaitteiden mukaan.
DJ-mallien maksimiäänenpaineeksi ilmoitetaan 115 dB SPL, ja miksaajamallille vastaavasti 112 desibeliä. Toistokaistaksi jokaiselle annetaan sama haarukka, 8 – 30 000 Hz.


Lisätiedot: Sennheiser Suomi

13.05.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy