Sennheiser IE 40 PRO on uuden malliston avaus

Image

Syyskuisilla IBC-messuilla esitellyt IE 40 PRO -nappikuulokkeet sijoittuvat hinnaltaan noin sadan euron raamiin ja avaavat Sennheiserin uuden mallisarjan sen edullisimmasta päästä.


Napin ytimenä on Sennheiserin dynaaminen 10 mm:n kuuloke-elementti, jonka magneetti on neodyymiä. Nappien nimellisimpedanssi on 20 ohmia ja toistoalueeksi ilmoitetaan 20 –  18 000 Hz.
Sointia Sennheiser kuvailee lämpimäksi, tarkaksi ja vahvaksi. Lisäksi kuulokkeen luvataan eristävän tehokkaasti ulkoiselta ääneltä ja vaimennukseksi kerrotaan 26 desibeliä.

 

Image

Eristävyyteen ja kuulokkeen istuvuuteen vaikuttaa suuresti korvanapin istuvuus käyttäjän korvan anatomiaan ja parhaan sovituksen takaamiseksi Sennheiser toimittaa kuulokeparin mukana kolme erilaista silikonista valmistettua joustavaa sovitetta, kokoluokituksiltaan S, M ja L.
Neljäntenä kuulokeosan kärkeen pujotettavana tarvikkeena paketissa on mukautuvasta solukumista valmistettu M-koon sovite.

Koska myös korvakäytävän pituus vaihtelee eri henkilöillä, on sovitteille varattu kaksi eri pykälää, joihin ne voi loksauttaa kuulokkeen ylle asennettaessa.

Kuulokkeen antamaksi maksimiäänenpaineeksi ilmoitetaan 115 dB ja särön kerrotaan pysyvän alle 0,1 prosentin (@ 1 kHz / 94 dB SPL).

Johdon kiinnitystapa kuulokkeeseen on Sennheiserin patentoima rakenne, jossa liitin on sijoitettu kuulokkeen valukappaleen sisään, suojaan piuhan nykäisyiltä, hieltä ja muilta mahdollisilta rasituksilta.

IE 40 PRO -kuulokkeiden on määrä saapua myyntiin syyskuun kuluessa ja värivaihtoehtoja on kaksi: musta, sekä läpinäkyvä kirkas.
Pakettiin kuuluu myös säilytyksen ja kuljetukseen tarkoitettu pussukka sekä puhdistustyökalu.

Lisätiedot: Sennheiser