Sennheiser pistää HD 25 -malliston uuteen kuosiin


Image

Maaliskuusta alkaen mallisto pelkistetään HD 25 -perusversioon, jolle on tarjolla kaksi sisarmallia: HD 25 Light ja HD 25 Plus.

Sennheiserin mukaan aiemman HD 25 -malliston moninaisuus on tuottanut pulmia sopivien kuulokkeiden valinnassa ja asia korjataan nyt selkeällä porrastuksella.
“Uusi valikoima on nyt selkeämmin määritelty, ja jokainen malli on selkeästi erilainen, mikä varmistaa sen että sekä ammattikäyttäjät että kuluttajat löytävät heidän tarpeisiinsa sopivat kuulokkeet”, toteaa tuoteryhmästä vastaava johtaja Jannik Schentek Sennheiserilta.

Image


Aloitusmalli HD 25 Light sisältää HD 25 -kuulokkeiden oleelliset ominaisuudet vaativille kuluttajille ja kustannustietoisille ammattikäyttäjille musiikin kuunteluun, miksaukseen ja monitorointiin.
HD 25 Lightissa on yksinkertaisempi sangan muotoilu ja hieman erilaiset kuulokelementit. Valmistajan mukaan se tarjoaa täsmällisen basson ja erottelevan diskantintoiston kaikkiin monitorointitehtäviin.
Kuulokkeiden nimellisimpedanssi on 60 ohmia, maksimi äänenpaine 114 dB SPL ja toistoalue 30 – 16 000 Hz.
Suora kolmen metrin mittainen kaapeli haarautuu kummallekin kuulokkeelle (3 m), ja pakkauksen mukana toimitetaan sovite, jolla 3,5 mm:n pikkuplugin saa 6,3 mm:n jakkiin.

Perusversio HD 25 noudattaa klassista linjaa. Siinä on tuttu, kahtiajakautunut sanka, vain toiseen kuulokeosaan kiinnittyvä 1,5 metrin kuulokejohto sekä sivuun käännettävä kuulokekuppi yhdellä korvalla kuuntelua varten.
Uudelleen muotoillut sangan päät varmistavat, että kuulokekupit lukkiutuvat varmasti paikoilleen, kun taas kevyet alumiiniset puhekelat takaavat erinomaisen transienttivasteen.
Toistoalueksi ilmoitetaan 16– 20 000 Hz, nimellisimpedanssi on 70 ohmia ja maksimiäänenpaineeksi luvataan 120 dB SPL.
HD 25:n mukana toimitetaan suoraan kaapeliin kierteellä lukittava 6,3 mm:n plugisovite.

HD 25 Plus on hieman ylellisemmin varusteltu vaihtoehto, jonka mukana toimitetaan mm. kaksi erilaista kaapelia. Niinpä sen käyttäjät voivat valita kierteisen kuulokejohdon (3m/1m) ja suoran 1,5 metrin pituisen kaapelin välillä.
Plus-versioon kuuluu myös kätevä varustepussi ja pehmeällä veluurilla päällystetty kuuloketyynypari.



Lisätiedot: Sennheiser Suomi