Sennheiser Urbanite – bassotoistolla klubitunnelmiin

Sennheiserin uudet Urbanite-kuulokkeet on suunniteltu kaupunkilaistyylin ja klubityyppisen tymäkän bassotoiston ystäville.

Uutukaista valmistetaan kahtena eri versiona, jotka erottaa helposti kuulokeosan muodon ja koon perusteella. Perus-Urbanite on ”korvan päälle” aseteltavine kuulokkeineen hieman sirompi, kun taas Urbanite XL:n kuulokeosa asettuu korvan ympärille ja eristää samalla myös tehokkaammin ulkopuolista hälyä. Kummankin mallin kuuloketyynyjä kuvataan huippupehmeiksi ja miellyttäviksi.

 

Urbanite-sarja on suunniteltu yhteydenpitoon liikkeellä oltaessa. Siinä on sisäänrakennettu ohjausyksikkö ja mikrofoni puhelujen vastaanottoon ja musiikin hallintaan älypuhelimilla ja tableteilla. Kuulokkeista on erillinen versio Apple iOS -laitteille sekä Windows- ja Android-laitteille (esim. Samsung Galaxy -laitteille).

Liikkuvaa käyttöä silmällä pitäen Urbanite-kuulokkeissa on kestävät alumiiniset liukusäätimet sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat, joiden taittomekanismia valmistaja kutsuu ainutlaatuiseksi. Niinpä Urbanite-kuulokkeet taittuvat kätevästi erittäin pieneen kokoon kuljetusta varten.

 

Kaikkien mallien (Apple ja Samsung) värivalikoimaan kuuluvat musta ja denim, iOS Urbaniten värejä ovat myös hiekka, nation ja luumu, iOS Urbanite XL:n värejä ovat hiekka, nation ja oliivi.
Kuulokkeiden mukana toimitetaan pehmeä säilytyspussi ja kuulokkeille on kahden vuoden kansainvälinen takuu.

 


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat antavat tyylikästä kontrastia värilliselle kangaspinnalle.
 

Lisätiedot: Sennheiser Suomi

15.09.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy