Seymour Duncan Mark Holcomb Alpha & Omega Signature – progemetallista taottu

Seymour Duncan on tuonut uudestaan markkinoille Periphery-kitaristi Mark Holcombin nimikkomikrofonit.

Muutama vuosi sitten esiteltyjä Alpha & Omega –humbuckereita valmistettiin alunperin custom shop -tuotteena, mutta positiivisen palautteen vuoksi ne on tänä vuonna tuotu normaaliin vähittäismyyntiin.
Kyseiset mikrofonit ovat myös edelleen Holcombin oma valinta, oli kyseessä sitten keikka- tai studiotilanne. Kumpikin näistä keraamisista mikrofoneista on saatavilla niin 6-, 7- kuin 8-kielisellekin kitaralle.

 

Seymour Duncan Mark Holcomb Omega Signature –tallamikrofoni on suunniteltu nimenomaan Peripheryn progressiivisen metallin vaatimaa perkussiivista soittotyyliä ajatellen.
Holcombin itsensä mukaan mikrofoni on soinniltaan paitsi aggressiivinen, myös kirkas ja selkeä, ja sopiva vaihtoehto oli kyse sitten soinnuista tai melodia/soolo-soitosta.
Mark Holcomb Alpha Signature puolestaan on suunniteltu kaula-asemaan, ja sen luvataan yhdistävän talla- ja kaulamikrofonin parhaat puolet: sointi on paksu, mutta samalla tarpeeksi erotteleva, että se tuo esiin plektran atakin ja fraseerauksen.

Seymour Duncan Mark Holcomb Alpha & Omega Signature –humbuckerit ovat hankittavissa settinä tai yksittäisinä mikrofoneina.
6-kielinen Omega-malli on saatavilla myös Trembucker-optiolla.
Mikrofonit valmistetaan Kaliforniassa.

Lisätiedot: Musamaailma

12.09.2017
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy