Nayteikkuna

Seymour Duncan PowerStage 200 – vahvistin pedaaleille

Pedaalien vahvistamiseen tarkoitetut minivahvistimet ovat nykyään yleistyneet, onhan perinteisen kitaravahvistimen korvaaminen pelkillä pedaaleilla kätevä ratkaisu tietyissä tilanteissa. Seymour Duncanin valikoimaan kuuluu kolme tällaista vahvistinta, joista tuorein on 200-wattinen.

 

Seymour Duncan PowerStage 200 on varustettu yhdellä instrumenttitulolla.


Pedaaleista tulevaa sointia voi muokata kolmialueisella ekvalisaattorilla: Bass (+/- 10 dB @ 87 Hz), Mid (+/- 10 dB @ 645 Hz) sekä Treble (+/- 8.5 dB @ 4.4 kHz). Lisäksi PowerStage 200:n eq on varustettu Presence-säätimellä, jolla voi korostaa vielä tarkemmin ylätaajuuksia (+/- 6.8 dB @ 11.6 kHz). Ekvalisaattorin voi tarvittaessa toki napsaista pois päältä omalla painikkeellaan.

Seymour Duncan PowerStage 200 on varustettu päätetehon säätämistä varten on isommalla säätimellä, joka toimii 0–10-akselilla. Sen seurana on kolme merkkivaloa käyttövirran ilmaisuun, sekä etu- tai pääteasteen klippauksen indikoimiseksi (power, pwr amp clip, preamp clip).

Seymour Duncan PowerStage 200 on varustettu kahdella kaiutinlähdöllä, joten sitä voi käyttää kaiutinkaappien kanssa.
Laitteen maksimitehon valmistaja ilmoittaa seuraavasti suhteessa särön ja kohinan määrään:
• 4Ω kuorma: 210W @ 1% THD+N, 1kHz
• 4Ω kuorma: 255W @ 10% THD+N, 1kHz
• 8Ω kuorma: 117W @ 1% THD+N, 1kHz.

 

Seymour Duncan PowerStage 200:n varustukseen kuuluu myös balansoitu DI-lähtö  XLR-muodossa, josta signaalin voi lähettää suoraan miksauspöytään 4x12-kaappia mallaavan kaiutinsimulaation kera.
Mikäli DI-signaaliin haluaa lähettää kuivana, simulaation voi ottaa pois signaalitiestä painamalla sitä varten tarkoitettua pikkupainiketta. 

Seymour Duncan PowerStage 200 on lisäksi varustettu kuulokelähdöllä volume-säätimineen sekä aux-tulolla.

Lisätiedot: Musamaailma

21.08.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy