Shell-Case Standard 300 suojaa herkät kojeet

Image

Mikrofoni, mittalaite tai kamera – kaikkia kuljetetaan mukana reissussa, eikä mikään niistä varsinaisesti tykkää tärskyistä. Kunnollinen laukku minimoi riskit ja helpottaa muutoinkin elämää.


Shell Case on oman alansa hitec-osaaja, joiden oma juju on kuljetuslaukun monikerroksinen, osittain joustava kuorirakenne. Se taittaa iskuista pahimman terän ja sisäpuolen vaimennusmateriaalit huolehtivat lopusta.
Luonnollisestikin ulkopinta pitää myös veden kotelon ulkopuolella.

Image

Shell Case Standard 300 -sarjan laukut ovat kevyitä ja ne muuntuvat käyttötarkoituksen mukaan. Uutuusarja tarjoaa neljä eri kokoista laukkua, joista pienimmäisen ulkomitat ovat 220 x 135 x 75 millimetriä.  Eivätkä sisämitat ole juurikaan vähäisemmät, sillä edellä mainitun Shell Case Standard 310:n kohdalla lukemat ovat 210 x 125 x 60 millimetriä.
Tämän pikkulaukun painoksi ilmoitetaan 150 grammaa.

Sarjan kookkain Shell Case Standard 340 (kuvassa alla) on ulkomitoiltaan 390 x 335 x 140 millimetriä, ja sen sisämitat ovat vastaavasti 380 x 325 x 125 millimetriä.
Malli 340 painaa 925 grammaa itsessään, mutta sarjan muiden mallien tavoin lopulliseen painoon vaikuttaa se, minkälaisia sisuskaluja laukkuun asennetaan.

Image

Shell Casen konseptiin kuuluu nimittäin laukkujen muovailu käyttötarkoitukseen sopivaksi erilaisia sisälokeroita ja umpinaisia topattuja pusseja käyttäen. Nämä ankkuroidaan tarrakiinnityksellä laukun sisäpuolelle pohjaan, kylkiin tai kanteen ja niillä voi erotella ja jakaa kojeet ja niiden lisävarusteet käytännöllisesti omiin lokeroihinsa tai pussukoihinsa.

Image

Lisävarusteiden käyttö ei ole aivan välttämätöntä, sillä laukun mukana tulee joka tapauksessa aina koko sisätilavuuden täyttävä ja ennalta viipaloitu vaahtomuovi, johon on helppo työstää sopivan kokoinen kolo laitteen upottamista varten.

Lisätiedot: Noretron Komponentit


Lyhyt demovideo Shell Case -laukun vaahtomuovin muotoilusta aukeaa tämän linkin kautta.