Shure – langattomia kolmessa sarjassa

Shuren PG-, SM- ja Beta-sarjan langattomat järjestelmät muodostavat nyt kolme selkeätä kategoriaa harrastustoiminnasta vaativaan ammattituotantoon.

Tarjolla on sekä analogista että digitaalista teknologiaa, ja lähettimiä löytyy niin mikrofoni- kuin instrumenttikäyttöönkin. Vastaanottimia löytyy sekä pöytä- että räkkimallisia ja niin yksi- kuin kaksikanavaisinakin laitteina.

Pikantti erikoisuus on digitaalipuolelta löytyvä kitarapedaalin näköinen GLXD6-vastaanotin, joka on tarkoitettu sijoitettavaksi kitaristin soundirysään muiden pedaaleiden eteen. Käytännöllisyyden nimissä vastaanottimessa on myös viritysmittari kitaristille.


Analogipuolella käyttöön saa enimmillään 12 samanaikaista kanavaa, kun taas 2.4 gigahertsin alueella toimiva digitaalinen GLX-D-sarja tarjoaa enimmillään kahdeksan samanaikaista kanavaa.
Pitkälle viety automatiikka huolehtii vapaiden taajuuksien skannauksesta ja sopivien taajuusyhdistelmien määrittelystä.
AA-paristoilla toimivat analogilähettimet tarjoavat jopa 14 tunnin käyttöajan ja kantavuudeksi luvataan 100 metriÄ vapaan näkyvyyden puitteissa.
Digitaalilähettimien ladattavat akut kestävät 16 tunnin käytön ja ehtyneen voimanlähteen elvyttämiseen käy digitaalivastaanottimeen integroitu akkulaturi, jonka LCD-näyttö ilmaisee mm. akkujen käyttöajan 15 minuutin tarkkuudella.
 

Lisätiedot: Intersonic

02.12.2013
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy