Shure SRH440A ja SRH840A – uusia kuulokkeita

Image

Shure on julkaissut uudet versiot kahdesta SRH-sarjan kuulokkeestaan. SRH440A- ja SRH840A-mallien harmoniset säröarvot ovat valmistajan mukaan edeltäneitä versioita alhaisemmat, ja lisäksi kuuloke-elementtien sovitus toisiinsa on tarkempi, jolloin stereotoistokin toteutuu ihanteellisemmin.

Myös kuulokkeiden mekaanista rakennetta on uudistettu. Päivitetty metallivahvisteinen pääpanta lisää kuulokkeiden kestävyyttä ja on samalla pehmusteidensa ansiosta myös edellistä versiota mukavampi käytössä.

Rakenteeltaan SRH440A ja SRH840A ovat ns. suljettuja kuulokkeita, ja kummassakin mallissa käytetään halkaisijaltaan 40 mm:n dynaamisia kaiutinelementtejä, joissa on neodyymi-magneetit.

SRH440A:n toistoalueeksi ilmoitetaan 10 – 22 000 Hz, ja SRH840A:n puolestaan 5 – 25 000 Hz. Nimellisimpedanssit ovat 39 ja 38 ohmia, samassa mallijärjestyksessä.

Sekä kuuloketyynyt että johdot ovat kummassakin mallissa vaihdettavia. Kuulokkeiden mukana toimitetaan suora kolmimetrinen kaapeli, jonka äänilähteen puoleisessa päässä on kiinteä pikkuplugi (3,5 mm). Siihen ruuvattava sovite 6,3 mm:n jakkia varten kuuluu vakiovarusteisiin.

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

SRH840A:n paketissa toimitetaan myös säilytys/kuljetuspussukka.
Kierrekaapeli ja vaihtopehmukkeita on saatavilla lisätarvikkeina.

Vaihtoehdon vakiojohdolle tuo Shuren tuotevalikoimaan kuuluva RMCH1-UNI-kaapeli, joka on tarkoitettu tietokoneeseen tai tablettiin liitettäväksi ja sisältää myös mikrofonin. Sen avulla kuulokkeita voi käyttää esimerkiksi etäkokouksiin osallistuttaessa.

Lisätiedot: Intersonic