Sound Radix Drum Leveler ottaa transientit hallintaan

Image

Softaputiikki Sound Radix toi markkinoille Drum Leveler -plug-in-ohjelman, jolla voi muokata tehokkaasti transientteja. Nimensä mukaisesti ohjelma on suunniteltu rumpuraitojen hallinnointiin.

Drum Leveler perustuu beat detection -tekniikkaan ja tarjoaa sekä kompression että ekspansion, joilla voluumiltaan tarpeettoman vaihtelevat iskut saadaan kuosiin. Ohjelma sallii kuitenkin jokaisen yksittäisen iskun käsittelyn itsenäisesti, joten tasapaksua makkaraa ei ole pakko tehdä jos taitoa ja halua dynamiikan elävämpään ilmeeseen on.

Valmistaja lupaa, että ohjelman monipuolisten säätöjen ansiosta vaikutus saadaan kohdennettua juuri haluttuihin iskuihin, eikä toiminta nosta esimerkiksi vuotoja tai taustakohinaa tarpeettomasti esiin.

Sound Radixilta kerrotaan, että uusi ohjelma ei ole perinteisen VCA-prosessorin perillinen vaan työkalu on koodattu aivan puhtaalta pöydältä ja siinä käytetään poikkeuksellisella tavalla hyväksi nykyaikaisen tietokoneen prosessointivoimaa.
Ohjelmaa voi käyttää  mono- tai stereomoodissa, ja se hallitsee myös M/S-stereon työstön.

Drum Leveler -demo löytyy tästä linkistä.

Laitteistovaatimukset / yhteensopivuus
• Drum Leveler toimii 32- sekä 64-bittisenä
• AAX64- ja RTAS-formaateissa vain 32-bittisenä
• VST2/3- ja AU-formaateissa myös 64-bittisenä 

• Mac: Intel Mac Dual Core 2GHz or faster, 4GB RAM, Mac OS X 10.6. tai uudempi, Audio Units-, AAX-, RTAS- tai VST-yhteensopiva äänitysohjelma. 
• PC: Intel Duo 2GHz tai nopeampi, 4GB RAM, Microsoft Windows XP tai uudempi, AAX-, RTAS- tai VST-yhteensopiva äänitysohjelma. 

Drum Leveler on myynnissä valmistajan nettisivustolla.