Nayteikkuna

Soundbrenner Core – moniapu muusikolle

Soundbrenner Core on rannekello, jossa on lisäksi värähtelevä metronomi, viritysmittari sekä äänitason mittari. Lisäksi se ottaa vastaan push- ja call-ilmoituksia iOS- ja Android-älypuhelimista.


Soundbrenner Corea valmistetaan kahtena eri versiona. Näistä keveämmän runko on polykarbonaattia ja kellotaulu alumiinia, kun taas hinnakkaamman Steel-version runko on ruostumatonta terästä.

 


Coren varustevalikoimaan kuuluu viisi erilaista vaihdettavaa ranneketta, joiden materiaalit ovat silikoni, nailon-neulos ja ensiluokkaiseksi luonnehdittu italialainen nahka.

 

 

Kello on vesitiivis (IP66-luokitus) ja valmistaja lupaa toiminta-aikaa kolme vuorokautta yhdellä latauksella, mikäli Coren erikoistoimintoja käytetään 30 minuuttia päivässä.

Värähtelevän metronomi-toiminnon eduksi mainitaan se, että muusikko tuntee sykkeen fyysisenä pulssina eikä häiritsevänä naksutuksena, joka sotkisi musiikin kuulokuvaa.

Valmistaja kertoo, että Soundbrenner Coren värähtely on voimakkuudeltaan seitsenkertainen verrattuna tavallisen älykellon vastaavaan.
Core voidaan myös tahdistaa enimmillään kymmeneen muuhun laitteeseen, joten isompikin kokoonpano saadsaan samaan pulssiin.
Toiminto perustuu Soundbrennerin aiemmin lanseeraamaan itsenäiseen värähtelevään metronomilaitteeseen.

Toinen erityisesti muusikoille suunniteltu erikoistoiminto on viritysmittari. Sen käyttöä varten Soundbrenner Core käännetään irti alustastaan ja kiinnitetään magneettisesti kitaran, basson, ukulelen tai muun soittimen runkoon.
Mittari aistii soittimen värähtelyn sisäänrakennetulla pietso-mikrofonilla ja toiminnan luvataan sujuvan häiriöttömästi meluisassakin ympäristössä.

Äänitason mittari puolestaan on suunniteltu ehkäisemään kuulovaurioiden syntyä ja se varoittaa ympäristön vaarallisista äänitasoista.

Luonnollisestikin Soundbrenner Core toimii myös tavanomaisena kellona, joka osaa lisäksi vastaanottaa push- ja call-ilmoituksia älypuhelimilta langattomasti Bluetooth-yhteydellä.

Jos Coren pariksi ottaa Soundbrennerin vapaasti ladattavan applikaation, kasvaa erilaisten toimintojen määrä kahteentoista.

 

Lisätiedot: 
Musiikki Silfverberg
Vantaan Musiikki

03.02.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy