Soundcraft Si Performer 1 mahtuu räkkiin!

Image

Image

Si Performer 1 on Soundcraftin digitaalimiksereiden uusin ja samalla pienin tulokas. Fyysisen koon ei silti pidä antaa hämätä – tarjolla on saman verran miksausvoimaa kuin Performer 2 ja Performer 3 -miksereissä, mutta nyt 16 mikrofonivahvistimen ja 16 fyysisen liukusäätimen kokoisessa paketissa.

Liukuja valaiseva tuttu FaderGlow-ominaisuus ja kanavien nimikointi helpottavat eri kanavien jaottelua ja tunnistusta, eikä tämä apu varmasti turha ole, sillä Si Performer 1 kykenee käsittelemään enimmillään 80 audiotulon miksausta. Joka kanavassa on nelialueinen ekvalisaattori, ja lähdöissä vielä BSS:n graafiset korjaimet.
Kanavakohtaiset suotimet, dynamiikkaprosessorit ja varsinaiset efektit mukaanlukien valmistaja ilmoittaakin vaatimattomasti työkalupakin kooksi 448 perinteistä räkkiyksikköä.

Laitteessa on kaksi paikkaa ViSi Connect -laajennuskorteille, joiden kautta mikserin voi liittää osaksi Dante-, CobraNet- tai Blu Link -verkkoa. Ellei sitten halua Visi-kortin avulla liittää mikseriin Dbx:n PMC-monitorijärjestelmää, jolla muusikot voivat itse miksata oman kuuntelunsa lauteilla.

Taitava miksaaja hoitaa Si Performer 1:llä äänipuolen ohessa myös valojen ohjaamiseen, kiitos DMX512-liitännän.

 

Lisätiedot: Studiotec

P.S.
Soundcraft Si Performer 1 on parhaillaan toimituksen kokeiltavana ja testiraportti julkaistaan painetussa lehdessä vielä tällä kevätkaudella.