Nayteikkuna

Spector Euro4 Ian Hill – basso Judas Priestin alakertaan

Jo vuonna 1976 New Yorkissa perustettu bassomerkki Spector on julkaissut Judas Priest -basisti Ian Hillin nimikkosoittimen. Kyseinen basso muistuttaa valmistajan ´80-luvun soittimia, ja otelautaa koristaa Judas Priestin 50-vuotisjuhlalogo.

 

Spector Euro4 Ian Hill on varustettu kokopuisella vaahterarungolla- ja kannella. Soittimen kaula on taas tehty kolmesta vaahteraosasta, ja sitä tukevat hiilikuiturimat. Kaulaprofiili on valmistajan mukaan huolellisesti muotoiltu Priest-basistin toiveiden mukaan, ja sen todetaan olevan hieman normaalia ohuempi. Ruusupuisessa otelaudassa puolestaan on 24 nauhaa. Spector Euro4 Ian Hill -bassossa kielten soiva pituus (”mensuuri/skaalanpituus”) on 34 tuumaa, ja sinkki-messinkiseoksesta tehdyn satulan leveydeksi ilmoitetaan 1,64 tuumaa. Myös lukittuva talla on valmistettu samasta seoksesta.

 

Spector Euro4 Ian Hill on varustettu yhdellä EMG P -mikillä, mutta soitin on saatavana myös kahdella mikillä varustettuna, jolloin tallan puolella on EMG J. Mikin seurana on valmistajan aktiivinen TonePump-esivahvistin, jolle on volume-hanikan lisäksi Bass Boost - ja Treble Boost -säätimet. 

Spector Euro4 Ian Hill on saatavilla Solid Black - ja Solid White -värjäyksillä, ja korkeakiiltolakkauksella viimeisteltynä.

Lisätiedot: Musamaailma

04.01.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy