Nayteikkuna

Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V - Viisikielinen sopuhintaan

Klassiseen Jazz-Basson muotokieleen perustuva Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V tarjoaa huokeahintaisen vaihtoehdon viisikielistä bassoa etsivälle. Uutuus on varustettu keraamisilla SQR-humbuckereilla sekä aktiivisella mikrofoniesivahvistimella. Tummanpuhuvan ulkoasun kruunaa musta virityslapa, jossa korkeimman kielen virityskoneisto on asennettu omalle laidalleen erilleen neljän sarjasta.

 

Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V:ssa on saarnirunko.
Vaahteraaula on kiinnitetty neljällä ruuvilla ja sen profiiliksi kerrotaan moderni C.
Otelaudassa on 20 nauhaa, sen radius on 12 tuumaa, ja kielten soivaksi pituudeksi ilmoitetaan 864 millimetriä eli 34 tuumaa. Tehtaalla asennettu kielitys on .045-.130.


Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V:n kromattu talla on rungon tapaan sävyltään tumma ja varustettu viidellä tallapalalla.
Satulan materiaali on synteettinen luu, ja virityskoneistot ovat malliltaan avoimet.
 

 

Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V tarjoillaan valmistajan omilla SQR-humbuckereilla, joissa on keraamiset magneetit. Niiden kerrotaan olevan soinniltaan modernit: valmistajan sanoin löytyy niin tehoa kuin myös purevaa alakertaa sekä kirkkaan selkeää yläkertaa. Ylipäänsä näiden mikrofonien todetaan sopivan monenlaisiin musiikkityyleihin.

 

Mikrofonien esivahvistin on malliltaan aktiivinen ja kera seuraavien säätimien: Master Volume, Pickup Blend, Tone sekä Bass/Treble Boost. Mikrofonivalitsinta ei siis ole, vaan mikrofonien välistä balanssia hallitaan Blend-säätimellä.

Squier Contemporary Active Jazz Bass® HH V:n mikrofoniesivahvistin toimii yhdeksän voltin paristolla, jonka kotelo löytyy rungon kääntöpuolelta.

Lisätiedot: Fender

 

 

21.12.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy