Steinberg paketoi Simon Phillipsin rummut Groove Agent -softaa varten

Image

Steinberg Media Technologies julkisti hiljattain Simon Phillips Studio Drums VST Sound Instrument Set -paketin, johon on koottu sekä rumpuvirtuoosin soundeja että soittoa.

Paketti sisältää 6 gigatavua sampleja ja 14 eri groove-tyyliä, jotka on soitettu ja tallennettu Phillipsin Phantom-studiolla Los Angelesissa. 
Valinnavara on melkoinen sillä Simon Phillips Studio Drums sisältää 27 eri instrumenttia – mukaanlukien kaksi eri bassorumpua, kuusi eri virveliä, kahdeksan tomia ja neljä octobania.

Paketti sisältää soundit sekä 16- että 24-bittisinä versioina ja mukana toimitetaan oma makrosivu, jolla kokonaisuuden hallinta sujuu näppärästi Groove Agent 4- ja Groove Agent SE 4 -ohjelmilla.  

Phillipsille ominaisen soundin vaalimiseksi pakettiin on lisätty muutama optio. Huonesoinnin virettä ja overhead-mikrofonien kanavia voi säätää erikseen joka instrumenttiryhmän kohdalla ja lisäksi virveli- ja bassarisoundien mausteeksi on tarjolla 32 erillistä triggerisamplea, joita voi miksata akustisten soundien sekaan.  

Image

Yli 40 vuoden ura ammattirumpalina maailman huipulla on tuonut mukanaan soittokokemuksen ohessa myös pätevyyden rumpujen äänittämiseen. Phillipsin metodeissa summautuvatkin niiden huippuäänittäjien menetelmät, joiden kanssa hän on kuluneiden vuosikymmenten aikana työskennellyt.

Lisätiedot: Steinberg