Steinberg UR22MkII sopii myös iPad-työskentelyyn

Image

Kaksikanavainen UR22 on nyt päivitetty toiseen sukupolveen, joka antaa läppärityöskentelyn lisäksi mahdollisuuden hyödyntää laitetta myös iPadille äänitettäessä.

Steinberg UR22mkII on kaksikanavainen audiosovitin, joka tarjoaa latenssittoman suoran monitoroinnin äänitettävälle signaalille. Koodaus toimii 24-bittisenä ja enimmillään 192 kHz:n näytetaajuudella.
Äänityssignaalin haaroitetaan kuunteluun laitteen sisällä etuvahvistimien jälkeen, ja sekä äänitettävän että tietokoneelle aiemmin tallennetun materiaalin keskinäistä balanssia voi säätää etulaidan potentiometrillä ja omat säätimensä on lisäksi kuulokekuuntelunvoimakkuudelle sekä tulosignaaleiden vahvistukselle. 

Kuulokeliitännän lisäksi UR22MkII:ssa on linjatason stereolähtö esimerkiksi aktiivimonitoreiden kytkemistä varten.  

Kumpikin tulokanava on varustettu A-luokan rakenneperiaatteen mukaisilla Yamahan D-Pre-etuvahvistimella ja soveltuu sekä mikrofoni- että linjatason signaaleille. Kondensaatttorimikrofonien sekä aktiivisten di-boksien tarvitsema phantom-syöttö (+48 V) kytketään päälle laitteen takalevystä.
UR22MkII:n kakkoskanavan saa napsautettua kytkimellä sähkökitaralle tai -bassolle soveltuvaksi korkeaimpedanssiseksi liitännäksi.

Image


Kytkentä tablettiin hoituu vanhemmissa iPadeissa Applen kamerasovitteella ja uudemmissa laitteissa suoraan Lightning-liitäntään.
Applen tablettien ja Mac-tietokoneiden lisäksi UR22MkII soveltuu käyttöön myös pc-tietokoneen kanssa.

Käyttövirran UR22MkII ottaa joko USB-liitännän kautta tai erillisestä virtalähteestä.

Audioliitynnän lisäksi UR22MkII välittää myös midi-viestit niin tietokoneelle kuin tietokoneeltakin.

Lisätiedot: Steinberg