Sterling by Music Man Jared Dines – youtuberin kitara

Image

Music Manin edullisemman tytärmerkin uutuuksiin kuuluu Jared Dinesin nimikkokitara. YouTubeen tekemistään pop-kappaleiden metalliversioista tunnetuksi tullut amerikkalaiskitaristi sai vuonna 2020 Music Manilta Stingray-nimikkokitaran, ja taannoin julkistettu Sterling by -versio on siitä edullisempi painos.

 

Sterling by Music Man Jared Dines -mallissa on mahonkirunko ja vaahterakaula, joka on liitetty runkoon pulteilla. Soittimen otelauta on niin ikään vaahteraa, ja kyseessä on ainoa Sterling by Music Man -malli, jossa on 24 otelautanauhaa.

Image


Otelaudan radius on 12 tuumaa (30,5 senttimetriä), ja kielten soiva pituus 25,5 tuumaa eli 648 millimetriä.
Virityskoneistot ovat lukittavaa mallia, ja kaularauta on kaksitoiminen.
Satulan materiaalia ei ilmoiteta, mutta sen leveys on 42 millimetriä. Lisäksi kitarassa on ”vintage-tyylinen” vibratalla.

Image

Sterling by Music Man Jared Dinesiin asennettu kaksi ”hot rodattua” humbucker-mikkiä, jotka ovat valmistajan tuotantoa. Säätimiä on kaksi, volume ja tone, mutta niitä operoidaan yhdellä tuplapotentiometrillä.
Sterling by Music Man Jared Dinesin mikkivalitsin on kolmiasentoinen, ja lisäksi varustukseen kuuluu mykistyskytkin eli kill switch.

Sterling by Music Man Jared Dines on saatavilla mustana.

Videolla Jared Dines itse esittelee soittimen:

Lisätiedot: EM Nordic