Nayteikkuna

Sterling By Music Man SUB RAY4 HH – se edullisempi StingRay

Music Man valmistaa soittimensa Yhdysvalloissa, mutta monien muiden isojen soitinvalmistajien tapaan silläkin on alamerkki, joka tarjoaa brändin soittimia huokeampaan hintaan. Musarin kohdalla tämä sisarmerkki on nimeltään Sterling, ja sen soittimet valmistetaan Indonesiassa.

 


Sterling By Music Man SUB RAY4 HH on tuore näkemys Musarin legendaarisesta StingRay-bassosta. Siinä on lehmuksesta valmistettu runko, joka on viimeistelyltään oliivinvärinen.
SUB RAY -mallissa on vaahterakaula, niin ikään vaahterasta veistetty otelauta, jonka leveys on satulan kohdalta 38 millimetriä. Otelaudan radius on 9,5 tuumaa, ja kaulaliitos on tehty kuudella ruuvilla. 
Sterling By Music Man SUB RAY4 HH -bassossa kielten soiva pituus (”skaalanpituus/mensuuri”) on 34 tuumaa eli 86,40 senttimetriä, ja Soittimessa on 21 Medium-tyyppistä nauhaa.

Sterling By Music Man SUB RAY4 HH on varustettu kahdella valmistajan omalla humbucker-mikillä, joissa on keraamiset magneetit. Valintakytkin on viisiasentoinen.
Sterling By Music Man SUB RAY4 HH -mallissa on perinteiseen tyyliin myös yhdeksän voltin virralla toimiva kahden kaistan aktiivinen esivahvistin.

Lisätiedot: EM Nordic

17.08.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy