Strymon Magneto on delay-loopperi eurorack-moduulina

Image

NAMM-messuilla esitelty Magneto Four Head dTape Echo & Looper syntyi valmistajansa mukaan sen havainnon pohjalta, että eurorack-sarjan laitteista koottuja modulaarisyntikoita soittavat muusikot näyttivät kytkevän Strymonin kitarapedaaleita laitteistonsa osaksi. Nyt siihen tarjotaan varta vasten tarkoitukseen speksattua laitetta.


Neljän toistopään nauhakaikua jäljittelevä Magneto on digitaalinen stereo-delay, joka toimii myös fraasi-samplerina sekä loopperina, ja tarjoaa siinä ohessa lisäksi jousikaikua toisintavan efektin.
Autenttisen vaikutelman tarjoamiseksi Magneto osaa jäljitellä nauhakaiuille tyypillisiä lieveimiöitä nauhanopeuden huojahteluista nauhan saturoitumiseen ja kulumiseen saakka.

Image

Kitarapedaaleista poikkeava käyttöympäristö ja -tapa on huomioitu runsaissa kytkennöissä, joiden ansiosta efektien toimintaa pääsee ohjaamaan syntikoille ominaisin keinoin, ja tahdistus muihiin laitteisiin sujuu kelloliitäntöjen kautta.

Magnetossa on täysin analoginen ohituspolku suoralle, kuivalle signaalille ja lopullisen efektin suhdetta alkuperäiseen signaaliin pääsee säätämään portaattomasti.

Strymon Magneto on mitoiltaan 28HP:n kokoinen.


Lisätiedot: Custom Sounds